Ajuntament de El Pont de Vilomara i Rocafort

Ajuntament de El Pont de Vilomara i Rocafort
 • MIDA DEL TEXT    Icone A+ Icone A= Icone A-

07:08  |  24/03/2017

Data i hora oficial

El temps

Notícies

 • .

  15 de març de 2017

  RESUM DE LA FESTA DEL CONTRIBUENT 2017

  Un cop passat el cap de setmana centrel de la Festa del Contribuent toca fer resum d'aquest i mostrar-vos algunes fotografies. A més també us informem dels contribuents gunayadors que aquest any no pagaran algun impost o taxa.

  La festa va començar divendres amb un ball amb DJ que va fer les delícies dels més joves al Centre Cívic "Evaristo de la Torre".

  Dissabte torneig de petanca, tast de xocolata a la Biblioteca i tarda de sardanes i concert.

 • .

  15 de març de 2017

  TERCER CONCURS DE PINTURA MURAL

  Ja arriba la Cinquena Marató de Contes de Sant Jordi i, per continuar dinamitzant la festa, us convoquem a participar en la Tercera Edició del Concurs de Pintura Mural que organitzen la Biblioteca, l'Escola i la Llar d'Infants conjuntament dins el Pla Educatiu Entorn

  El guanyador/a tindrà l'oportunitat de traslladar la seva obra en un mur del concorregut Passeig de la Pau, al costat dels murals de les celebracions anteriors.

 • Refugi el Tuc

  24 de febrer de 2017

  VUITENA CAMINADA POPULAR "EL TUC"

  El refugi de gossos i gats "El Tuc" del Pont de Vilomara i Rocafort organitza la seva vuitena caminada popular pels voltants del poble.

  La caminada tindrà lloc el diumenge 26 de març a les 11 del matí, sortint i tornant des de le mateix refugi.

  La caminada la podeu fer amb el vostre gos o traient a un gos del nostre refugi, que us estarà molt agraït.

  En acabar gaudirem d’un aperitiu de cloenda.

  Aportació de 6 € per adult.

 • .

  15 de febrer de 2017

  XX PREMI DE POESIA SENYORA JOSEFINA OLIVERAS

  Un any més, i ja en va vint, es convoca el Premi de Poesia Senyora Josefina Oliveras (Vídua de Guañabens). Aquest premi ha anat arralant a la nostra població i s'està escampant pel món de la poesia de manera que, cada any tenim més participants i de llocs més llunyans.

  El Lliurament dels poemes s'ha de fer entre el 15 de febrer y l'1 d'abril i el lliurament de guardons es farà, dins els actes de la Festa Major d'Hivern de Rocafort, el proper 1 de maig a Rocafort de Bages.

 • .

  14 de febrer de 2017

  ACTUALITZADES LES DADES PADRONALS A 31 DE DESEMBRE DE 2016

  Un cop fetes les operacions necessàries per al tancament de les xifres del Padró Municipal d'Habitants, ja s'han actualitzat aquestes dades a la pàgina de xifres del municipi.

  Allà podreu comprovar que la nostra població ha crescut força aquest darrer any, hem passat de 3.736 a 3.816 habitants, cosa que confirma que el nostre poble continua atraient a persones d'altres ciutats i pobles.

 • .

  9 de febrer de 2017

  PRESENTACIÓ DEL IX CONGRÉS DE PEDRA SECA

  Aquest dijous 9 de febrer s'ha presentat a l’Ajuntament del Pont de Vilomara i Rocafort la IX Trobada d’Estudis per la Preservació del Patrimoni de la Pedra Seca als Països Catalans, que se celebrarà els dies 20, 21 i 22 d’octubre a les Valls del Montcau, en els municipis de Mura, Talamanca i el Pont de Vilomara i Rocafort.
   
  La presentació ha anat a càrrec de:
   

  Sra. Montserrat Moya, presidenta de la CEPS (Coordinadora d’Entitats per la Pedra Seca).
  Il·lm.

 • Façana de l'Ajuntament

  13 de gener de 2017

  NOU HORARI D'ATENCIÓ AL PÚBLIC DE L'AJUNTAMENT

  Es posa en coneixement de la població que en aplicació de la nova legislació que indica que els dissabtes són inhàbils per a registre, aquest Ajuntament no obrirà els dissabtes a partir del proper 16 de gener de 2017.

  Per tal de facilitar el registre i les gestions en les oficines municipals, a partir de la mateixa data l‘Ajuntament obrirà les seves portes tots els dimecres de 16 a 19 h (de 4 a 7 de la tarda) excepte els mesos de juliol i agost.

 • 27 de desembre de 2016

  L'AJUNTAMENT ATORGARÀ INCENTIUS ECONÒMICS A LES EMPRESES LOCALS PER LA CONTRACTACIÓ LABORAL D'ATURATS DEL MUNICIPI

  Des de l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament del Pont de Vilomara i Rocafort es pretén fomentar la contractació laboral per part de les empreses del municipi. Per tal de poder fer-ho, l'Ajuntament atorgarà incentius econòmics a les empreses locals que contractin persones del nostre municipi i que es trobin en situació d’atur.

Butlletí digital

Vols rebre els titulars, l’agenda d’activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA