Ajuntament de El Pont de Vilomara i Rocafort

Ajuntament de El Pont de Vilomara i Rocafort
 • MIDA DEL TEXT    Icone A+ Icone A= Icone A-

09:26  |  15/12/2017

Data i hora oficial

El temps

Hemeroteca

 • Sala de plens

  27 de novembre de 2017

  PLE EXTRAORDINARI PER AL 30 DE NOVEMBRE DE 2017

  Es posa en general coneixement que el dia 30 de novembre de 2017, a les 20:00 hores, el Ple d’aquest Ajuntament durà a terme una sessió extraordinària, a la Sala d’Actes de la Casa Consistorial, situada a la Plaça de l’Ajuntament, número 1.

  ORDRE DEL DIA:

  Aprovació del Pressupost municipal any 2018.

 • .

  21 de novembre de 2017

  OFERTA DE TREBALL: TÈCNIC/A ORIENTACIÓ: PROG.TREBALL EN PRÀCTIQUES PER A JOVES DE GARANTIA JUVENIL

  Des del Servei d'Ocupació de l'Ajuntament del Pont de Vilomara i Rocafort es convoca la següent oferta de treball:

  TÈCNIC/A ORIENTACIÓ: PROG.TREBALL EN PRÀCTIQUES PER A JOVES DE GARANTIA JUVENIL 

  Es demana persona d'entre 16 i 30 anys atès el programa de treball per a joves.

  Les persones interessades hauran d'aportar CV a les Oficines de l'Ajuntament només el dimecres 22 de 10 a 13:30 hores i el dijous de 12:30 a 13:30 hores.

 • .

  15 de novembre de 2017

  DIA INTERNACIONAL PER L'ELIMINACIÓ DE LA VIOLÈNCIA CONTRA LES DONES

  El dissabte dia 25 de novembre és el Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones.

  Aquest data va ser escollida i declarada dia internacional el juliol de 1981, en el context del primer «Encuentro Feminista de Latinoamérica y del Caribe» celebrat a Bogotà (Colòmbia).

 • .

  7 de novembre de 2017

  PRIMERA DUATLÓ FAMILIAR

  Dins els actes del Primer Cap de Setmana de la Infància, el diumenge 19 de novembre a les 10 del matí, se celebra la Primera Duatló Familiar. Aquesta activitat tindrà lloc al carrer 4 del Marquet Paradís.

  La Duatló és un esdeveniment esportiu i familiar que combina la vessant esportiva i festiva.

  Per poder dur-la a terme, cal la participació d'infants de 0 fins a 14 anys acompanyats de qui més s'estimen (pares, mares, tiets, tietes, avis, avies....).

 • .

  7 de novembre de 2017

  PRIMER CAP DE SETMANA DE LA INFÀNCIA

  Per primera vegada l'Ajuntament dedica un Cap de Setmana a la Infància, per tal de fer sentir la gent més jove del poble i així recordar que sense aquests nadons nouvinguts la nostra societat no tindria continuitat.

 • .

  7 de novembre de 2017

  ES CREA EL CONSELL D'INFANTS DEL PONT DE VILOMARA I ROCAFORT

  Des de l'Ajuntament del Pont de Vilomara i Rocafort s'ha creat un nou òrgan de participació adreçat als infants del municipi, per tal que aquests treballin i facin propostes sobre temes que siguin del seu interès.

  Què és? 

  És un projecte de participació adreçat als nens i nenes del Pont de Vilomara i Rocafort. Els i les Conselleres seran escollits entre totes les candidatures de l’alumnat de 5è i 6è curs de l'escola Pompeu Fabra i del Casal de la Infància "El Molí".

 • .

  2 de novembre de 2017

  TALLER GRATUÏT "EDUQUEM LES EMOCIONS EN FAMÍLIA"

  L'Ajuntament organitza per a aquest mes de novembre un taller totalment gratuït que ens permetrà a les famílies educar les nostres emocions de manera conjunta dins el sí de la família.

 • .

  2 de novembre de 2017

  PRIMER MERCAT D'INTERCANVI DE JOGUINES

  Tens joguines que ja no utilitzes? Estan en bon estat? No les llencis.... canvia-les! Dóna'ls una nova vida!

  Vine al Primer Mercat d'Intercanvi de Joguines del Pont de Vilomara i Rocafort.

  El mercat d’intercanvi de joguines és una trobada on els infants podran intercanviar lliurement joguines per altres que hagin portat altres infants.

 • Sala de plens

  27 d'octubre de 2017

  PLE ORDINARI PER AL 30 D'OCTUBRE DE 2017

  Es posa en general coneixement que el dia 30 d’octubre de 2017, a les 20:00 hores, el Ple d’aquest Ajuntament durà a terme una sessió ordinària, a la Sala d’Actes de la Casa Consistorial, situada a la Plaça de l’Ajuntament, número 1.

  ORDRE DEL DIA:
   

  Aprovació de les actes anteriors.
  Donació de compte dels Decrets d’alcaldia, urbanisme i Juntes de Govern
  Aprovació provisional de la modificació de les ordenances fiscals any 2018.

 • .

  27 d'octubre de 2017

  CURSA ATLÈTICA EL PONT DE VILOMARA I ROCAFORT, MEMORIAL ALCALDE EVARISTO 2017

  Els carrers del Pont de Vilomara tornant a estar apunt per rebre una de las manifestacions esportives més importants de la comarca, la celebració de la XII cursa atlètica Memorial Alcalde Evaristo.

  Cal destacar la presencia d’atletes com:

  Enrique Luke, del Ríos Running.
  Just Sociats i David Martinez, de l’Avinent Manresa.
  I en el apartat femení:

  Florence Bertholet, de l’UA Lleida.
  Maritxell Soler, de l’Avinent Manresa.

 • Sala de plens

  20 de setembre de 2017

  PLE EXTRAORDINARI PER AL 26 DE SETEMBRE DE 2017

  Es posa en general coneixement que el dia 26 de setembre de 2017, a les 20:00 hores, el Ple d’aquest Ajuntament durà a terme una sessió extraordinària, a la Sala d’Actes de la Casa Consistorial, situada a la Plaça de l’Ajuntament, número 1.

  ORDRE DEL DIA:

  Aprovació expedient de contractació de la Reforma i adequació del Casal de la Mainada.
  Aprovació de la modificació de crèdit número 3/17 del Pressupost municipal de la Corporació any 2017.

 • .

  12 de setembre de 2017

  ANUNCI CONVOCATÒRIA AJUTS AL MENJADOR ESCOLAR DE LA LLAR D’INFANTS MUNICIPAL

  D’acord amb les Bases Generals per a la concessió d’ajuts a les famílies aprovades  l’onze  de juliol de  2016, des de la Regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament del Pont de Vilomara i Rocafort, i amb col·laboració amb la Diputació de Barcelona, s’obre una convocatòria d’ajuts de menjador escolar per a les famílies amb infants escolaritzats a la llar d’infants municipal.

 • .

  12 de setembre de 2017

  ANUNCI CONVOCATÒRIA D'AJUTS PER SORTIDES I COLÒNIES I ACTIVITATS ESPORTIVES EXTRAESCOLARS CURS 2017-2018

  D’acord amb les Bases Generals per a la concessió d’ajuts a les famílies aprovades  l’onze  de juliol de  2016, des de la Regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament del Pont de Vilomara i Rocafort, i amb col·laboració amb la Diputació de Barcelona, s’obre una que ha de regir la concessió d’ajuts a les famílies en conceptes de SORTIDES I COLÒNIES ESCOLARS I ACTIVITATS ESPORTIVES EXTRAESCOLARS, organitzades per l’Ajuntament i les AMPES de l’IES Castellet i de l’escola...

 • .

  4 de setembre de 2017

  XXXVI HOMENATGE A LA GENT GRAN

  Arribat el mes de setembre i com ja és tradició des d’aquesta Regidoria, celebrem el merescut Acte d’Homenatge a la Gent Gran, uns dies amb  activitats, exposicions, xerrades on un dels principals reptes és reconèixer envellir amb salut, participant plenament en la nostra societat i sent actius com a ciutadans, traient el màxim profit de l'enorme potencial que la gent gran conserva fins i tot en edats avançades.

 • .

  4 de setembre de 2017

  REUNIÓ INFORMATIVA DE L'INICI DEL CURS AL CASAL "EL MOLÍ"

  El casal el Molí és un espai on els infants de P3 a 6è de primària trobaran activitats socioeducatives i de lleure, organitzat per l'ajuntament del Pont de Vilomara i Rocafort  i totalment gratuït.

  Les activitats que s'organitzen pels infants tenen com objectiu estimular i potenciar l'estructuració i desenvolupament de la personalitat, la socialització, l'adquisició d'aprenentatges bàsics i l'esbarjo.

 • .

  31 d'agost de 2017

  OFERTA FORMATIVA MUNICIPAL CURS 2017-2018

  Com cada any al principi de la tardor comença un nou curs, una nova Oferta Formativa Municipal, oferta que any rere any hem intentat que fos més extensa, més propera als vostres gustos i necessitats i més adequada a les demandes empresarials.

 • .

  28 d'agost de 2017

  NOVA TEMPORADA A LA SALA POLIVALENT

  Un cop ha passat l'estiu la Sala Polivalent reobre les seves portes per oferir-vos el seu espai per a desfer-vos dels excesos de les vacances.

  Torna en el mateix horari de sempre i amb activitats que us permetran rebaixar els quilos de més que s'han anat acumulat els dies de calor i posar-vos en forma novament per a passar la resta de l'any amb molta energia.

 • .

  28 d'agost de 2017

  XIII CAP DE SETMANA DE LA JOVENTUT

  Després de l'estiu i abans que arribi el fred, com cada setembre encetem les festes amb el Cap de Setmana de la Joventut. Aquesta vegada serà la tretzena edició i comptem amb el recolzament de tot el jovent (i els que no són tan joves) per gaudir d'una festa que s'ha anat arralant al poble i que cada any ajunta més gent en les seves diverses activitats.

 • .

  2 d'agost de 2017

  FESTA MAJOR DE ROCAFORT

  Arriba la Festa Major d'estiu de Rocafort. Un any més i quan més apreta la calor, Rocafort s'engalana per celebrar la seva Festa Major amb tots nosaltres i amb tots els visitants que omplen el poble durant els mesos d'estiu.

 • .

  2 d'agost de 2017

  FESTA MAJOR 2017 - ENQUESTA DE SATISFACCIÓ

  Després de la Festa Major ara toca valorar-la i que doneu la vostra opinió sobre ella de manera que puguem saber quin grau d'acceptació a tingut la festa en general i els actes organitzats en particular.

  Us demanem que hi participeu i d'aquesta manera podrem copsar amb més claredat quina opinió heu tret de la festa d'enguany.

Butlletí digital

Vols rebre els titulars, l’agenda d’activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA