Ajuntament de El Pont de Vilomara i Rocafort

Ajuntament de El Pont de Vilomara i Rocafort
 • MIDA DEL TEXT    Icone A+ Icone A= Icone A-

07:19  |  22/06/2018

Data i hora oficial

El temps

Hemeroteca

 • .

  5 de juny de 2018

  TANCAMENT DE LES OFICINES MUNICIPALS DILLUNS 11 I DIMARTS 12 DE JUNY DE 2018

  S’informa a la població que el proper dilluns 11 i dimarts 12 de juny les Oficines Municipals romandran tancades durant el matí per formació del personal.

  Per aquest motiu les Oficines Municipals obriran  excepcionalment aquests dos dies de 4 a 7 de la tarda.

  Qualsevol urgència durant el matí es podrà comunicar al telèfon dels Vigilants Locals (608.999.666).

  Lamentem les molèsties que aquest canvi els pugui ocasionar.

 • .

  24 de maig de 2018

  SETMANA SENSE FUM

  Entre el 25 i el 31 de maig se celebra la Setmana sense Fum sota el lema "Viu a Sac Sense Tabac" i que s'engloba dins el Dia Mundial Sense Tabac que se celebrarà a tot le món el proper dijous 31 de maig.

  Dins aquesta setmana i per educar als més joves sobre aquesta addicció, s'ha programat un concurs sota el mateix lema amb els escolars des de 6è. de primària a 4t. d'ESO.

 • Sala de plens

  24 de maig de 2018

  PLE EXTRAORDINARI PER AL DIA 28 DE MAIG DE 2018

  Es posa en general coneixement que el dia 28 de maig de 2018, a les 21:00 hores, el Ple d’aquest Ajuntament durà a terme una sessió extraordinària, a la Sala d’Actes de la Casa Consistorial, situada a la Plaça de l’Ajuntament, número 1.

  ORDRE DEL DIA:

  Aprovació de la modificació de crèdits 3/18 del Pressupost municipal any 2018.
  Aprovació de la modificació de crèdits 4/18 del Pressupost municipal any 2018.
  Aprovació del Compte General any 2017.

 • .

  24 de maig de 2018

  TANCAMENT DE LES OFICINES MUNICIPALS I SERVEIS SOCIALS EL PROPER DIMECRES 30 DE MAIG

  S’informa a la població que el proper dimecres 30 de maig les Oficines Municipals i Serveis Socials romandran tancats durant el matí per formació del personal.

  Per aquest motiu les Oficines Municipals obriran de 4 a 7 de la tarda i Serveis Socials donarà suport de 3 a 5 de la tarda aquell dia.

  Qualsevol urgència durant el matí es podrà comunicar al telèfon dels Vigilants Locals (608.999.666).

  Lamentem les molèsties que aquest canvi els pugui ocasionar.

 • Sala de plens

  27 d'abril de 2018

  PLE ORDINARI PER AL DIA 3 DE MAIG DE 2018

  Es posa en general coneixement que el dia 3 de maig de 2018, a les 20:00 hores, el Ple d’aquest Ajuntament durà a terme una sessió ordinària, a la Sala d’Actes de la Casa Consistorial, situada a la Plaça de l’Ajuntament, número 1.

  ORDRE DEL DIA:
   

  Aprovació de les actes anteriors.
  Donació de compte dels Decrets d’Alcaldia i d’Urbanisme i de les Juntes de Govern.

 • .

  17 d'abril de 2018

  PREINSCRIPCIONS PER AL CURS 2018/2019 A LA LLAR D'INFANTS "LA PAU"

  La Llar d'Infants Municipal "La Pau" ens informa del seu calendari de preinscripcions per al proper curs 2018/2019 dels infants de 0 a 3 anys.

  La preinscripció és el tràmit que cal fer per sol·licitar una plaça en una llar d'infants o escola bressol pública, on s’atenen nens de primer cicle d’educació infantil (de 0 a 3 anys). Per ser admesos, els nens han d’haver complert, com a mínim, 16 setmanes a l’inici del curs.

 • .

  12 d'abril de 2018

  XIV FESTA VIU EL PARC

  Arribada la primavera venen ganes de sortir i esbargir-se i res millor per a fer-lo que celebrar la Festa Viu el Parc per festejar que estem dins el Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i la Serra de l'Obac.

  La festa, com ja és habitual, ens proposa una caminada per a grans i petits, on us trobareu amb coneguts i conegudes del poble i podreu gaudir d'una festa que combina a més amb l'esport i la natura. La caminada es farà el diumenge 22 d'abril a partir de les 8 del matí.

 • .

  12 d'abril de 2018

  SISENA MARATÓ DE CONTES DE SANT JORDI

  Nois i noies, pares i mares, avis i àvies, mestres i infants... El dilluns 23 d'abril, de 9:30 a les 12 del migdia, per celebrar la diada de Sant Jordi, s’explicaran contes a la Biblioteca i en places i carrers del poble.
   
  Com ja és tradicional en aquesta data, l'Ajuntament conjuntament amb el Pla Educatiu Entorn us porten una selecció de narradors i narradores, dispersos per llocs del poble, que explicaran contes en aquesta diada de tanta literatura com és la festa de Sant Jordi.

 • .

  12 d'abril de 2018

  FESTA MAJOR DE MAIG DE ROCAFORT DE BAGES

  Un any més i, amb el bon temps, comencem a celebrar els festius amb més il·lusió. Després de celebrar la Festa del Contribuent, ara li toca el torn a la Festa Major de Maig de Rocafort que, aprofitant el pont de l'1 de maig, prepara i guarneix de festa tot el nucli de Rocafort.

 • .

  9 d'abril de 2018

  CONVOCATÒRIA DE PLANS LOCALS D’OCUPACIÓ 2018

  Us informem que l’Ajuntament del Pont de Vilomara i Rocafort, obre convocatòria pública per contractar a 3 persones en situació d’atur ( 2 persones com a peons de  la brigada municipal i una persona de suport al Servei d’Atenció Domiciliària de Serveis Socials, realitzant tasques de neteja als domicilis i/o acompanyament de les persones usuàries d’aquest servei). La durada d’aquests contractes serà de 6 mesos cadascun.

 • .

  6 d'abril de 2018

  ESPORT, SALUT I BENESTAR A LA SALA POLIVALENT

  A partir del mes de maig podreu accedir a la Sala Polivalent amb diferents paquets adaptats més a les necessitats dels usuaris i usuàries:

  PACK VERD: accés a la Sala de Musculació 2 matins o 2 tardes a la setmana + 1 classe de ioga setmanal + 1 classe de pilates setmanal + 1 sauna mensual.
  PACK BLAU: accés a la Sala de Musculació 2 matins o 2 tardes a la setmana + 1 classe de pilates setmanal + 1 classe a escollir setmanal (tono o ciclo indoor) + 1 sauna mensual.

 • .

  3 d'abril de 2018

  SETMANA MUNDIAL DE L'ESPORT

  Des de l'Ajuntament en cooperació amb la Sala Polivalent han organitzat una sèrie d'actes per commemorar la Setmana Mundial de l'Esport que se celebrarà al poble entre els divendres 6 i 13 d'abril.

  Durant tota la setmana hi haurà Jornada de Portes Obertes a la Sala Polivalent, a més oferiran Matrícula Gratuïta als nous abonats.

 • .

  1 de març de 2018

  FESTA DEL CONTRIBUENT 2018

  Un any més ha arribat la Festa del Contribuent, una festa dedicada als contribuents i, entre molts altres actes, premia a l'exempció de pagament d'algun impost o tasa a diferents contribuents durant tot un any.

  Aquest any a més, celebrem els 30 anys de la nostra festa, ja que el juny de 1988 es la celebrar la primera i original Festa del Contribuent.

 • .

  1 de març de 2018

  DIA INTERNACIONAL DE LA DONA TREBALLADORA

  Un any més i un 8 de març tornem a commemorar el Dia Internacional de la Dona Treballadora des del Pont de Vilomara i Rocafort, com sempre ho fem amb un seguit d'actes dedicats i pensats per a les dones del poble i que pretén donar-les més visibilitat davant d'actes que les mantenen en condicions no igualitàries respecte als seus companys masculins.

 • .

  27 de febrer de 2018

  CONVOCATÒRIA DE SUBVENCIONS A ENTITTATS CULTURALS I ESPORTIVES 2018

  L'Ajuntament del Pont de Vilomara i Rocafort ha convocat, un any més, les subvencions a entitats municipals per a activitats i actes realitzats durant aquest any 2018.

  El termini de presentació de sol·licituds està previst des de dimecres 28 de febrer fins dimarts 27 de març de 2018.

 • .

  23 de febrer de 2018

  CASAL DE SETMANA SANTA "3, 2, 1 ... AAAAACCIÓ!"

  L'Ajuntament organitza un nou casal durant les vacances escolars de Setmana Santa. Concretament es farà entre el dilluns 26 i el dijous 29 de març al Centre Cívic "Evaristo de la Torre" amb la intenció de facilitar la conciliació familiar i laboral dels pares amb les vacances dels escolars del poble.

 • .

  30 de gener de 2018

  CARNESTOLTES 2018

  Ja està tot a punt per a un cap de setmana d'activitats dedicades al rei de la gresca i la disbauxa al Pont de Vilomara i Rocafort.

  La gresca s'iniciarà divendres 9 de febrer a partir de 2/4 de 5 de la tarda, on el Rei Carnestoltes serà rebut pels infants a l'escola per donar el tret de sortida als actes festius del cap de setmana.

 • .

  30 de gener de 2018

  XXI PREMI DE POESIA JOSEFINA OLIVERAS

  A partir del proper 15 de febrer, i fins a l’1 d’abril de 2018, es podran presentar originals per a participar en la vint-i-unena edició del Premi de Poesia Sra. Josefina Oliveras (Vídua de Guañabens).

 • Sala de plens

  24 de gener de 2018

  PLE ORDINARI PER AL DIA 29 DE GENER DE 2018

  Es posa en general coneixement que el dia 29 de gener de 2018, a les 20:00 hores, el Ple d’aquest Ajuntament durà a terme una sessió ordinària, a la Sala d’Actes de la Casa Consistorial, situada a la Plaça de l’Ajuntament, número 1.

  ORDRE DEL DIA:

  Aprovació de les actes anteriors.
  Donació de compte dels Decrets d’Alcaldia i Urbanisme i de les Juntes de Govern.
  Aprovació de la modificació de crèdit 1/18 del Pressupost Municipal any 2018.

 • .

  2 de gener de 2018

  DADES PADRONALS DEL 2017

  Un cop fetes les operacions necessàries per al tancament de les xifres del Padró Municipal d'Habitants, ja s'han actualitzat aquestes dades a la pàgina de xifres del municipi.

  Allà podreu comprovar que la nostra població ha continuat creixent aquest darrer any, hem passat de 3.816 a 3.840 habitants, cosa que confirma que el nostre poble segueix atraient a persones d'altres ciutats i pobles.

Butlletí digital

Vols rebre els titulars, l’agenda d’activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA