Ajuntament de El Pont de Vilomara i Rocafort

Ajuntament de El Pont de Vilomara i Rocafort
 • MIDA DEL TEXT    Icone A+ Icone A= Icone A-

14:09  |  20/01/2019

Data i hora oficial

El temps

Hemeroteca

 • .

  24 de maig de 2018

  SETMANA SENSE FUM

  Entre el 25 i el 31 de maig se celebra la Setmana sense Fum sota el lema "Viu a Sac Sense Tabac" i que s'engloba dins el Dia Mundial Sense Tabac que se celebrarà a tot le món el proper dijous 31 de maig.

  Dins aquesta setmana i per educar als més joves sobre aquesta addicció, s'ha programat un concurs sota el mateix lema amb els escolars des de 6è. de primària a 4t. d'ESO.

 • .

  9 de novembre de 2017

  RUTES SALUDABLES AL PONT DE VILOMARA I ROCAFORT

  L'ajuntament posa a l'abast de tota la població unes rutes pensades per fer-les caminant. Dins del nostre poble existeixen diverses rutes que pretenen facilitar la incorporació de l’activitat física en la vida diària de la ciutadania i potenciar un estil de vida actiu.

  Què és?
  La pràctica d’exercici físic és un hàbit de vida saludable molt important per millorar la nostra salut i mantenir-nos sans i confortables.

 • .

  5 de juliol de 2017

  CAMPANYA DE RECOLLIDA DE MATERIAL ORTOPÈDIC

  Des de Serveis Socials de l'Ajuntament han posat en marxa la campanya de recollida de material ortopèdic que pretén donar ús al material d'aquest tipus que persones i famílies poden tenir a casa i que en l'actualitat no utilitzen.

  Aquest tipus de material està molt demandat a Serveis Socials i al CAP cosa que fa que s'hagin de destinar recursos per donar cobertura a totes les demandes.

 • .

  26 d'octubre de 2016

  EL PONT, UN POBLE CARDIOPROTEGIT

  Ja fa temps que l'Ajuntament ha estat posant en diferents espais del municipi aparells de desfibril·lació externs automàtics, popularment coneguts com a DEA. El llocs on estan situats aquesta aparells són: la Sala Polivalent, el Camp de Futbol, la Plaça Major de Rocafort i un instal·lat al vehicle dels vigilants municipals que permetrà atendre qualsevol urgència d'aquest tipus ja que es podrà desplaçar pel poble.

 • .

  19 de setembre de 2016

  EL MOSQUIT TIGRE, UN VEÍ QUE ENS INCOMODA

  L’objectiu d’aquesta exposició és sensibilitzar la població en general sobre les mesures preventives per combatre el mosquit tigre de manera efectiva, a més de donar a conèixer  les seves característiques morfològiques bàsiques, el seu origen, la seva biologia i donar exemples de punts de cria en propietats privades i com controlar-los.

 • Nom actual del Centre de Dia Municipal

  9 de juny de 2014

  CENTRE DE DIA MUNICIPAL MOSSÈN JOAQUIM: RECONEIXEMENT I JORNADA DE PORTES OBERTES

  El passat diumenge 8 de juny durant el matí es va fer un acte de reconeixement a qui va ser mossèn d'aquest poble durant 39 anys: Mossèn Joaquim Ciuró. L'acte va consistir en el reconeixement públic de la feina feta durant aquests anys i per a fer-ho palpable es va donar el seu nom al centre de dia municipal, que des d'aquest data ha passat a dir-se CENTRE DE DIA MUNICIPAL MOSSÈN JOAQUIM.

 • Entrada principal

  4 de juny de 2014

  ACTE DE RECONEIXEMENT A MOSSÈN JOAQUIM CIURÓ / JORNADA DE PORTES OBERTES AL CENTRE DE DIA MUNICIPAL

  Em plau convidar-vos a la JORNADA DE PORTES OBERTES DEL CENTRE DE DIA MUNICIPAL del Pont de Vilomara i Rocafort que tindrà lloc el proper diumenge 8 de juny de 2014, al mateix Centre a les 11:30 h del mati:

  DIA: Diumenge 8 de juny.
  LLOC: Centre de Dia Municipal (Plaça de la Cooperativa s/n) El Pont de Vilomara i Rocafort.
  HORA: 11:30 h.

Butlletí digital

Vols rebre els titulars, l’agenda d’activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA