Ajuntament de El Pont de Vilomara i Rocafort

Ajuntament de El Pont de Vilomara i Rocafort
 • MIDA DEL TEXT    Icone A+ Icone A= Icone A-

14:25  |  20/01/2019

Data i hora oficial

El temps

Hemeroteca

 • .

  14 de desembre de 2018

  FESTES NADALENQUES 2018

  El Pont de Vilomara i Rocafort s'endinsa un any més en les Festes Nadalenques i l'Ajuntament ha programat, en col·laboració amb diferents entitats del municipi, un sèrie d'actes i activitats per celebrar-ho.

 • .

  21 de novembre de 2018

  ESPAIS FAMILIARS LLAR D'INFANTS MUNICIPAL LA PAU CURS 2018-19

  És un espai on es facilita l'intercanvi d'experiències i ajuda mútua entre famílies.

  Potencia un espai de joc i relació entre infants i famílies, on les famílies poden donar-se suport  i ajudar a desenvolupar les seves funcions parentals.

  Són sessions setmanals d'una hora i i mitja per jugar i compartir infants i famílies que es faran els dimecres de 17:00 a 18:30 de desembre a maig.

 • .

  8 de novembre de 2018

  II MERCAT D'INTERCANVI DE JOGUINES

  II MERCAT D'INTERCANVI DE JOGUINES
  Activitat inclosa a la X Setmana Europea de la Prevenció de Residus

  Tens joguines que ja no utilitzes? Estan en bon estat? No les llencis.... canvia-les! DÓNA-LS UNA NOVA VIDA!

  NORMES DE PARTICIPACIÓ:

  Els i les participants hauran d'anar acompanyats d'una persona adulta responsable
  Es podràn adquirir joguines amb el val que s'entregarà als participants quan portin una joguina als punts de recollida.

 • .

  8 de novembre de 2018

  II DUATLÓ FAMILIAR - ACTIVITAT ANUL·LADA

  Es comunica a tota la població que aquesta activitat inclosa dins els actes del Segon Cap de Setmana de la Infància ha quedat anul·lada.

  Disculpeu les molèsties.

 • .

  8 de novembre de 2018

  SEGON CAP DE SETMANA DE LA INFÀNCIA

  L'agenda de novembre de celebracions i festes del Pont de Vilomara i Rocafort comença amb el II Cap de Setmana de la Infància que es celebra el 17 i 18 de novembre, cap de setmana previ al dia 20 de novembre, Dia Internacional dels Drets dels Infants.

 • .

  24 de juliol de 2018

  CONSELL D’INFANTS DEL PONT DE VILOMARA I ROCAFORT 2017-2018

  Aquest curs 2017-2018 ha nascut un nou projecte al municipi, el Consell Municipal d’Infants  amb la voluntat de permetre la participació de la Infància  en tots aquells aspectes de la vida del municipi que els afecten.

 • .

  7 de juny de 2018

  CURSETS DE NATACIÓ ESTIU 2018

  Arribat l'estiu, finalitzades les classes escolars i amb el bon temps, a més d'anar a la piscina municipal, es pot aprofitar per ensenyar als nostres petits a nedar i moure's per l'aigua amb total llibertat i tranquilitat nostra.

  Per això hem preparat ja els cursets de natació per a infants a la piscina municipal que es faran del 2 al 27 de juliol. Recordeu que la inscripció finalitzarà el proper dijous 28 de juny.

 • .

  31 de maig de 2018

  CAMPUS D'ESTIU 2018

  Un any més torna el Campus d'estiu al Pont de Vilomara i Rocafort.

  Aquest any han decidit organitzar un Campus Temàtic distribuït de la següent manera:

  SETMANA 1  (del 25 de juny al 29 de juny): MUNDIAL DE FUTBOL 2018   
  SETMANA 2  (del 2 de juliol al 6 de juliol): JJ.OO.

 • .

  17 d'abril de 2018

  PREINSCRIPCIONS PER AL CURS 2018/2019 A LA LLAR D'INFANTS "LA PAU"

  La Llar d'Infants Municipal "La Pau" ens informa del seu calendari de preinscripcions per al proper curs 2018/2019 dels infants de 0 a 3 anys.

  La preinscripció és el tràmit que cal fer per sol·licitar una plaça en una llar d'infants o escola bressol pública, on s’atenen nens de primer cicle d’educació infantil (de 0 a 3 anys). Per ser admesos, els nens han d’haver complert, com a mínim, 16 setmanes a l’inici del curs.

 • .

  12 d'abril de 2018

  SISENA MARATÓ DE CONTES DE SANT JORDI

  Nois i noies, pares i mares, avis i àvies, mestres i infants... El dilluns 23 d'abril, de 9:30 a les 12 del migdia, per celebrar la diada de Sant Jordi, s’explicaran contes a la Biblioteca i en places i carrers del poble.
   
  Com ja és tradicional en aquesta data, l'Ajuntament conjuntament amb el Pla Educatiu Entorn us porten una selecció de narradors i narradores, dispersos per llocs del poble, que explicaran contes en aquesta diada de tanta literatura com és la festa de Sant Jordi.

 • .

  23 de febrer de 2018

  CASAL DE SETMANA SANTA "3, 2, 1 ... AAAAACCIÓ!"

  L'Ajuntament organitza un nou casal durant les vacances escolars de Setmana Santa. Concretament es farà entre el dilluns 26 i el dijous 29 de març al Centre Cívic "Evaristo de la Torre" amb la intenció de facilitar la conciliació familiar i laboral dels pares amb les vacances dels escolars del poble.

 • .

  7 de novembre de 2017

  PRIMER CAP DE SETMANA DE LA INFÀNCIA

  Per primera vegada l'Ajuntament dedica un Cap de Setmana a la Infància, per tal de fer sentir la gent més jove del poble i així recordar que sense aquests nadons nouvinguts la nostra societat no tindria continuitat.

 • .

  7 de novembre de 2017

  ES CREA EL CONSELL D'INFANTS DEL PONT DE VILOMARA I ROCAFORT

  Des de l'Ajuntament del Pont de Vilomara i Rocafort s'ha creat un nou òrgan de participació adreçat als infants del municipi, per tal que aquests treballin i facin propostes sobre temes que siguin del seu interès.

  Què és? 

  És un projecte de participació adreçat als nens i nenes del Pont de Vilomara i Rocafort. Els i les Conselleres seran escollits entre totes les candidatures de l’alumnat de 5è i 6è curs de l'escola Pompeu Fabra i del Casal de la Infància "El Molí".

 • .

  7 de novembre de 2017

  PRIMERA DUATLÓ FAMILIAR

  Dins els actes del Primer Cap de Setmana de la Infància, el diumenge 19 de novembre a les 10 del matí, se celebra la Primera Duatló Familiar. Aquesta activitat tindrà lloc al carrer 4 del Marquet Paradís.

  La Duatló és un esdeveniment esportiu i familiar que combina la vessant esportiva i festiva.

  Per poder dur-la a terme, cal la participació d'infants de 0 fins a 14 anys acompanyats de qui més s'estimen (pares, mares, tiets, tietes, avis, avies....).

 • .

  2 de novembre de 2017

  PRIMER MERCAT D'INTERCANVI DE JOGUINES

  Tens joguines que ja no utilitzes? Estan en bon estat? No les llencis.... canvia-les! Dóna'ls una nova vida!

  Vine al Primer Mercat d'Intercanvi de Joguines del Pont de Vilomara i Rocafort.

  El mercat d’intercanvi de joguines és una trobada on els infants podran intercanviar lliurement joguines per altres que hagin portat altres infants.

 • .

  2 de novembre de 2017

  TALLER GRATUÏT "EDUQUEM LES EMOCIONS EN FAMÍLIA"

  L'Ajuntament organitza per a aquest mes de novembre un taller totalment gratuït que ens permetrà a les famílies educar les nostres emocions de manera conjunta dins el sí de la família.

 • .

  12 de setembre de 2017

  ANUNCI CONVOCATÒRIA AJUTS AL MENJADOR ESCOLAR DE LA LLAR D’INFANTS MUNICIPAL

  D’acord amb les Bases Generals per a la concessió d’ajuts a les famílies aprovades  l’onze  de juliol de  2016, des de la Regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament del Pont de Vilomara i Rocafort, i amb col·laboració amb la Diputació de Barcelona, s’obre una convocatòria d’ajuts de menjador escolar per a les famílies amb infants escolaritzats a la llar d’infants municipal.

 • .

  12 de setembre de 2017

  ANUNCI CONVOCATÒRIA D'AJUTS PER SORTIDES I COLÒNIES I ACTIVITATS ESPORTIVES EXTRAESCOLARS CURS 2017-2018

  D’acord amb les Bases Generals per a la concessió d’ajuts a les famílies aprovades  l’onze  de juliol de  2016, des de la Regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament del Pont de Vilomara i Rocafort, i amb col·laboració amb la Diputació de Barcelona, s’obre una que ha de regir la concessió d’ajuts a les famílies en conceptes de SORTIDES I COLÒNIES ESCOLARS I ACTIVITATS ESPORTIVES EXTRAESCOLARS, organitzades per l’Ajuntament i les AMPES de l’IES Castellet i de l’escola...

 • .

  4 de setembre de 2017

  REUNIÓ INFORMATIVA DE L'INICI DEL CURS AL CASAL "EL MOLÍ"

  El casal el Molí és un espai on els infants de P3 a 6è de primària trobaran activitats socioeducatives i de lleure, organitzat per l'ajuntament del Pont de Vilomara i Rocafort  i totalment gratuït.

  Les activitats que s'organitzen pels infants tenen com objectiu estimular i potenciar l'estructuració i desenvolupament de la personalitat, la socialització, l'adquisició d'aprenentatges bàsics i l'esbarjo.

 • .

  7 de juny de 2017

  CURSETS DE NATACIÓ A LA PISCINA MUNICIPAL

  A punt per arribar l'estiu i, amb la piscina oberta des del dissabte 17 de juny, ja estem preparant els cursets de natació d'enguany.

Butlletí digital

Vols rebre els titulars, l’agenda d’activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA