Festa del Contribuent 2020

Dijous, 27 de febrer de 2020

Vilomarenques i vilomarencs, us anunciem que ja tenim a punt el nou programa d'actes de la Festa del Contribuent.

Com ja sabeu, se celebrarà el cap de setmana del divendres 6 al dilluns 9 de març, perquè dilluns 9 de març és una de les nostres festes locals i per això allarguem la festa per a tots nosaltres.

Enguany tenim un programa que inclou molts actes i per a totes les edats, us en fem un repàs, tot i que a la dreta d'aquesta notícia hi trobareu la relació d'actes i més avall la relació d'ells en l'agenda del nostre web.

Divendres a la nit, al Casal Ledez, Festa amb música dels 80 i 90 i, a partir de les 3 de la matinada, continua amb música disco.

Dissabte al migdia la Trobada de Penyes on ens trobarem les penyes del poble per dinar, fer una paella pel concurs o portar el dinar que cada penya vulgui. Disfrutarem dels inflables i del penyibingo. Tot això al poliesportiu.

La tarda i la nit les dedicarem a la música: a les 5 de la tarda les sardanes a la Plaça Major, a les 7, el concert i a les 11 de la nit el Ball del Contribuent, aquests 2 al Centre Cívic "Evaristo de la Torre". Tots aquesta actes estaran amenitzats per l'Orquetra Costa Brava.

Però no acabarem la nit sense un altre ball al Casal Ledez. A partir de la mitjanit amb Carlos Maestro.

El diumenge el començarem amb la missa cantada pel cor parroquial, a les 10:45 del matí.

A partir de les 12 del migdia el ja "tradicional" Encierro Pamplonica. Podeu passar a recollir el vostre mocador per l'Ajuntament així, anant-hi tots de blanc i mocador vermell farem la festa encara més gran i la gaudirem molt més.

A la tarda arriba el Recaptador amb la coneguda voleiada de bitllets i caramels pels carrers del poble. Aneu molt amb compte perquè alguns dels bitllets tenen premi en metàl·lic i val la pena buscar-los i recollir-los. Recordeu que a més es farà el sorteig del contribuent on quatre contribuents quedaran exemtps de pagar algun impost o taxa durant aquest any 2020.

I dilluns a les 5 de la tarda, al Centre Cívic muntarem un espectacle i un taller de circ amb la Companyia Malaboig.

Esperem que us agradin els actes que hem programat i voldríem que totes i tots participeu per fer-los més grans encara.

Que tingueu una molt bona Festa del Contribuent!

Darrera actualització: 27.02.2020 | 13:42