Festa Major 2019

Dimecres, 10 de juliol de 2019

Un any més torna la festa gran del poble. La Festa Major del Pont de Vilomara i Rocafort.

S'han acabat les classes, estem preparant o fent vacances i amb aquesta calor ja sabem que està a prop la Festa Major. Una festa que ens uneix, ens agermana, ens fa trobar-nos, assentar-nos, prendre'ns una mica de temps i respirar aire de celebració per tot el terme municipal.

Com sempre comencem amb uns quants actes el cap de setmana del 12 al 14 de juliol, els que componen la festa major anticipada. Podem trobar actes per a tothom però especialment dedicats a la infància, com el sopar a la fresca o bikinada i la disco dedicada als més petits, pesca, taller de cuina, la gimcana infantil i el concurs de dibuix.

A més hi trobarem l'espectacle de varietats que tant esperem per la festa major, pels somriures que ens arrenca cada any.

Entre setmana tindrem un showcooking de tapes i pinxos d'estiu a la biblioteca.

I entrats ja al cap de setmana del 19 al 22 de juliol comencen els actes forts de la nostra festa: el ball de jubiliats amb elecció de pubilla i hereu jubilats, les exposicions de pintura i manualitats locals. El saluda de la Pubilla, Dama i l'Hereu del poble, concerts i ball de festa major amb bandes consagrades com el Club de las Muñecas o Banda Sonora.

Dances tradicionals, techno al bosquet des del dissabte i fins al diumenge de festa. Humor Amarillo amb proves que ens faran riure, el correaigua, la festa holi, les sardanes i els gegants.

I dilluns que és festiu local tenim el clàssic parc aqüàtic a la piscina municipal, les havaneres i el final de festa amb el castell de focs artificials que conclou els dies de festa del municipi amb llum, so i color.

Recordeu que la festa és de tots i totes i per a tots i totes, respectem-nos els uns als altres i gaudim de la festa com germans i germanes.

Que gaudiu molt de tots els actes que hem preparat a per tots vosaltres.

Bona Festa Major 2019!

PD: tots els actes els trobareu relacionats a l'agenda del nostre web per facilitar-vos el seu seguiment. També disposeu de programes de mà a l'Ajuntament i als diferents locals municipals i públics del poble.

Darrera actualització: 11.07.2019 | 14:48