XV Cap de Setmana de la Joventut 2019

Dijous, 5 de setembre de 2019

Un any més, i ja passat l'estiu i l'època de més calor, torna un nou Cap de Setmana de la Joventut amb diversitat d'actes i un nou concurs de fotografia.

Se celebrarà el cap de setmana del 13 al 15 de setembre amb diversos actes:

Divendres hi haurà la tradicional Malgymcana Nocturna amb les càssiques proves per a grups de més de cinc persones. Activitats per posar-vos a prova i per fer-vos riure durant una bona estona.

Dissabte seguim amb el Corre-Tasques per finalitzar el seu recorregut al Casal Ledez del Passeig de la Pau amb Food Trucks, un concert i un ball per a joves per acabar amb molta marxa la nit.

Diumenge ens posem a migdia comença amb una novetat al programa: el Vermut Musical. Podrem gaudir de l'actuació de David Ros, concursant d'OT i La Voz. A més podeu dur el vostre dinar per passar la jornada tots junts. Convidem a les penyes del poble a que ens acompanyin també en aquesta nova activitat.

A la nit a la piscina el Concert a la Fresca amb "El Quinto Carajillo".

Recordeu a més que durant tot el cap de setmana podreu fer fotografies i participar en el concurs que hem muntat a les nostres xarxes socials (Facebook i Instagram) per tal d'aconseguir que la vostra foto sigui la que més m'agrada tingui i guanyar un sopar per a dues persones al restaurant del poble que trieu..

També posem en marxa l'ús de gots reutilitzables per tal d'evitar residus de plàstic. Aquest got estarà disponible per 1 euro que, si ho desitgeu, us el retornaran quan retorneu el got. També podeu quedar-vos el got i utilitzar-lo en totes les festes que s'organitzin al poble.

Finalment penseu en que les festes al Pont de Vilomara i Rocafort se celebren "#Lliures de Masclismes" la nova campanya de la Diputació de Barcelona en la que preveien actituds masclistes en totes les nostres relacions. I tampoc us oblideu que #NoEsNo.

Gaudiu de la festa i disfruteu de tots els actes amb respecte cap a la resta dels habitants del poble.

Darrera actualització: 6.09.2019 | 12:55