Ajuntament de El Pont de Vilomara i Rocafort

Ajuntament de El Pont de Vilomara i Rocafort
  • MIDA DEL TEXT    Icone A+ Icone A= Icone A-

18:37  |  21/03/2019

Data i hora oficial

El temps

Butlletí digital

Si voleu estar informats puntualment de les novetats que es produeixen al web municipal, podeu registrar-vos com a usuaris / usuàries del butlletí digital i rebreu al vostre correu electrònic els enllaços a les actualitzacions que es produeixin al web (agenda d'activitats, notícies i tauler d'anuncis). Només rebreu correus quan hi hagi novetats.

 

 

IMPORTANT: HEU DE VALIDAR LA SUBSCRIPCIÓ CLICANT A L'ENLLAÇ DEL CORREU QUE REBREU

 

 


  • Butlletí de Notícies del Pont de Vilomara i Rocafort


Camps obligatoris

L'enviament des les dades introduïdes en aquest formulari per part de l'usuari, implicarà l'acceptació expressa i sense reserves de la política de protecció de dades personals que figura al peu d'aquesta pàgina.

 

L'Ajuntament de El Pont de Vilomara i Rocafort utilitzarà aquestes dades exclusivament per a la prestació del servei o gestió sol·licitada. En cap cas es cedirà o comunicarà a tercers les dades recollides sense consentiment de l'usuari, excepte quan siguin necessàries per a la prestació del servei sol·licitat o siguin requerides per les autoritats públiques competents, de conformitat amb les disposicions legals i reglamentàries aplicables en cada moment.

 

Podeu modificar les dades o donar-vos de baixa a través de l'enllaç que consta més avall. Haureu d'accedir amb la contrasenya que se us va enviar en el missatge de confirmació de la vostra alta.

 

MODIFICACIÓ O BAIXA DE LA SUBSCRIPCIÓ