Ajuntament de El Pont de Vilomara i Rocafort

Ajuntament de El Pont de Vilomara i Rocafort
 • MIDA DEL TEXT    Icone A+ Icone A= Icone A-

13:42  |  20/01/2019

Data i hora oficial

El temps

Hemeroteca

 • .

  31 d'agost de 2018

  OFERTA FORMATIVA PER A ADULTS - CURS 2018-2019

  Des de l'Àrea d'Ocupació de l'Ajuntament i amb la col·laboració de la Diputació de barcelona, un any més han preparat un seguit de cursos de formació per a persones adultes que us permetran adquirir aquells coneixements que necessiteu per tenir més oportunitats per trobar un lloc de treball.

  Qualsevol dubte i informació que necessiteu, us podreu dirigir a l'Ajuntament per a aclarir-lo.

  Les inscripcions als cursos seran del 3 al 18 de setembre al mateix Ajuntament.

 • .

  31 de juliol de 2018

  FESTA MAJOR DE ROCAFORT

  Rocafort es vesteix novament de Festa Major una vegada que arriba l'agost i els seus visitants arriben per omplir el poble amb música, infants i actes plens de ganes de passar-ho bé mentre gaudeixen de les seves vacances.

  Així, des del 10 d'agost i fins al 25 trobareu diferents i diversos actes que us permetran gaudir de la festa i alhora aprendre i sorprendre's de tots i cadascun dels actes que han organitzat.

  Des del pregó, fins a exposicions de Playmòbil i Pintura.

 • .

  24 de juliol de 2018

  CONSELL D’INFANTS DEL PONT DE VILOMARA I ROCAFORT 2017-2018

  Aquest curs 2017-2018 ha nascut un nou projecte al municipi, el Consell Municipal d’Infants  amb la voluntat de permetre la participació de la Infància  en tots aquells aspectes de la vida del municipi que els afecten.

 • .

  16 de juliol de 2018

  JORNADA DE PORTES OBERTES AL CASAL I INAUGURACIÓ DEL NOU SKATEPARK

  Benvolguts veïns i veïnes,

  Durant aquest any des de l’Ajuntament del Pont de Vilomara i Rocafort hem realitzat unes obres de remodelació al Casal, situat al Passeig de la Pau. Com possiblement saben aquest edifici va ser construït durant anys per la gent del Casal de la Mainada, entitat que va estar dinamitzant de forma molt positiva la vida social del nostre poble, a través de diverses activitats dedicades especialment a la infància i al jovent.

 • Sala de plens

  5 de juliol de 2018

  PLE ORDINARI PER AL DIA 9 DE JULIOL DE 2018

  Es posa en general coneixement que el dia 9 de juliol de 2018, a les 20:00 hores, el Ple d’aquest Ajuntament durà a terme una sessió ordinària, a la Sala d’Actes de la Casa Consistorial, situada a la Plaça de l’Ajuntament, número 1.

  ORDRE DEL DIA:
   

  Aprovació de les actes anteriors.
  Donació de compte dels Decrets d’Alcaldia i d’Urbanisme i de les Juntes de Govern.
  Aprovació definitiva de Projecte d’urbanització del sector River Park.

 • .

  3 de juliol de 2018

  FESTA MAJOR 2018

  Un any més tornem a tenir la Festa Major del poble aquí per recordar-nos que ja ha arribat el bon temps i per ajuntar-nos i agermanar-nos en tots i cadascun dels actes que podreu trobar dins el programa que us hem preparar aquest any.

  Enguany ens posem en marxa el divendres 13 amb la Festa Major anticipada amb un gran número d'activitats i actes dedicats al públic infantil, des de la ja famosa Bikinada (sopar a la fresca) o la Disco Mòbil amb Jordi Callau el mateix divendres.

 • .

  7 de juny de 2018

  CURSETS DE NATACIÓ ESTIU 2018

  Arribat l'estiu, finalitzades les classes escolars i amb el bon temps, a més d'anar a la piscina municipal, es pot aprofitar per ensenyar als nostres petits a nedar i moure's per l'aigua amb total llibertat i tranquilitat nostra.

  Per això hem preparat ja els cursets de natació per a infants a la piscina municipal que es faran del 2 al 27 de juliol. Recordeu que la inscripció finalitzarà el proper dijous 28 de juny.

 • .

  5 de juny de 2018

  TANCAMENT DE LES OFICINES MUNICIPALS DILLUNS 11 I DIMARTS 12 DE JUNY DE 2018

  S’informa a la població que el proper dilluns 11 i dimarts 12 de juny les Oficines Municipals romandran tancades durant el matí per formació del personal.

  Per aquest motiu les Oficines Municipals obriran  excepcionalment aquests dos dies de 4 a 7 de la tarda.

  Qualsevol urgència durant el matí es podrà comunicar al telèfon dels Vigilants Locals (608.999.666).

  Lamentem les molèsties que aquest canvi els pugui ocasionar.

 • .

  31 de maig de 2018

  CAMPUS D'ESTIU 2018

  Un any més torna el Campus d'estiu al Pont de Vilomara i Rocafort.

  Aquest any han decidit organitzar un Campus Temàtic distribuït de la següent manera:

  SETMANA 1  (del 25 de juny al 29 de juny): MUNDIAL DE FUTBOL 2018   
  SETMANA 2  (del 2 de juliol al 6 de juliol): JJ.OO.

 • .

  24 de maig de 2018

  SETMANA SENSE FUM

  Entre el 25 i el 31 de maig se celebra la Setmana sense Fum sota el lema "Viu a Sac Sense Tabac" i que s'engloba dins el Dia Mundial Sense Tabac que se celebrarà a tot le món el proper dijous 31 de maig.

  Dins aquesta setmana i per educar als més joves sobre aquesta addicció, s'ha programat un concurs sota el mateix lema amb els escolars des de 6è. de primària a 4t. d'ESO.

 • Sala de plens

  24 de maig de 2018

  PLE EXTRAORDINARI PER AL DIA 28 DE MAIG DE 2018

  Es posa en general coneixement que el dia 28 de maig de 2018, a les 21:00 hores, el Ple d’aquest Ajuntament durà a terme una sessió extraordinària, a la Sala d’Actes de la Casa Consistorial, situada a la Plaça de l’Ajuntament, número 1.

  ORDRE DEL DIA:

  Aprovació de la modificació de crèdits 3/18 del Pressupost municipal any 2018.
  Aprovació de la modificació de crèdits 4/18 del Pressupost municipal any 2018.
  Aprovació del Compte General any 2017.

 • .

  24 de maig de 2018

  TANCAMENT DE LES OFICINES MUNICIPALS I SERVEIS SOCIALS EL PROPER DIMECRES 30 DE MAIG

  S’informa a la població que el proper dimecres 30 de maig les Oficines Municipals i Serveis Socials romandran tancats durant el matí per formació del personal.

  Per aquest motiu les Oficines Municipals obriran de 4 a 7 de la tarda i Serveis Socials donarà suport de 3 a 5 de la tarda aquell dia.

  Qualsevol urgència durant el matí es podrà comunicar al telèfon dels Vigilants Locals (608.999.666).

  Lamentem les molèsties que aquest canvi els pugui ocasionar.

 • .

  19 de maig de 2018

  ANUNCI D'AJUTS AL PAGAMENT DEL LLOGUER ANY 2018

  La Generalitat de Catalunya ha obert una convocatòria d'ajuts per al pagament del lloguer aquest any 2018.

  Les sol·licituds per a aquesta convocatòria es podran tramitar als Serveis Socials de l'Ajuntament del Pont de Vilomara i Rocafort o bé al Consell Comarcal del Bages. En tots dos casos en horari d'atenció al públic i sempre i quan s'hagi demanat cita prèvia amb anterioritat.

 • Sala de plens

  27 d'abril de 2018

  PLE ORDINARI PER AL DIA 3 DE MAIG DE 2018

  Es posa en general coneixement que el dia 3 de maig de 2018, a les 20:00 hores, el Ple d’aquest Ajuntament durà a terme una sessió ordinària, a la Sala d’Actes de la Casa Consistorial, situada a la Plaça de l’Ajuntament, número 1.

  ORDRE DEL DIA:
   

  Aprovació de les actes anteriors.
  Donació de compte dels Decrets d’Alcaldia i d’Urbanisme i de les Juntes de Govern.

 • .

  17 d'abril de 2018

  PREINSCRIPCIONS PER AL CURS 2018/2019 A LA LLAR D'INFANTS "LA PAU"

  La Llar d'Infants Municipal "La Pau" ens informa del seu calendari de preinscripcions per al proper curs 2018/2019 dels infants de 0 a 3 anys.

  La preinscripció és el tràmit que cal fer per sol·licitar una plaça en una llar d'infants o escola bressol pública, on s’atenen nens de primer cicle d’educació infantil (de 0 a 3 anys). Per ser admesos, els nens han d’haver complert, com a mínim, 16 setmanes a l’inici del curs.

 • .

  12 d'abril de 2018

  XIV FESTA VIU EL PARC

  Arribada la primavera venen ganes de sortir i esbargir-se i res millor per a fer-lo que celebrar la Festa Viu el Parc per festejar que estem dins el Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i la Serra de l'Obac.

  La festa, com ja és habitual, ens proposa una caminada per a grans i petits, on us trobareu amb coneguts i conegudes del poble i podreu gaudir d'una festa que combina a més amb l'esport i la natura. La caminada es farà el diumenge 22 d'abril a partir de les 8 del matí.

 • .

  12 d'abril de 2018

  SISENA MARATÓ DE CONTES DE SANT JORDI

  Nois i noies, pares i mares, avis i àvies, mestres i infants... El dilluns 23 d'abril, de 9:30 a les 12 del migdia, per celebrar la diada de Sant Jordi, s’explicaran contes a la Biblioteca i en places i carrers del poble.
   
  Com ja és tradicional en aquesta data, l'Ajuntament conjuntament amb el Pla Educatiu Entorn us porten una selecció de narradors i narradores, dispersos per llocs del poble, que explicaran contes en aquesta diada de tanta literatura com és la festa de Sant Jordi.

 • .

  12 d'abril de 2018

  FESTA MAJOR DE MAIG DE ROCAFORT DE BAGES

  Un any més i, amb el bon temps, comencem a celebrar els festius amb més il·lusió. Després de celebrar la Festa del Contribuent, ara li toca el torn a la Festa Major de Maig de Rocafort que, aprofitant el pont de l'1 de maig, prepara i guarneix de festa tot el nucli de Rocafort.

 • .

  9 d'abril de 2018

  CONVOCATÒRIA DE PLANS LOCALS D’OCUPACIÓ 2018

  Us informem que l’Ajuntament del Pont de Vilomara i Rocafort, obre convocatòria pública per contractar a 3 persones en situació d’atur ( 2 persones com a peons de  la brigada municipal i una persona de suport al Servei d’Atenció Domiciliària de Serveis Socials, realitzant tasques de neteja als domicilis i/o acompanyament de les persones usuàries d’aquest servei). La durada d’aquests contractes serà de 6 mesos cadascun.

 • .

  6 d'abril de 2018

  ESPORT, SALUT I BENESTAR A LA SALA POLIVALENT

  A partir del mes de maig podreu accedir a la Sala Polivalent amb diferents paquets adaptats més a les necessitats dels usuaris i usuàries:

  PACK VERD: accés a la Sala de Musculació 2 matins o 2 tardes a la setmana + 1 classe de ioga setmanal + 1 classe de pilates setmanal + 1 sauna mensual.
  PACK BLAU: accés a la Sala de Musculació 2 matins o 2 tardes a la setmana + 1 classe de pilates setmanal + 1 classe a escollir setmanal (tono o ciclo indoor) + 1 sauna mensual.

Butlletí digital

Vols rebre els titulars, l’agenda d’activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA