Ajuntament de El Pont de Vilomara i Rocafort

Ajuntament de El Pont de Vilomara i Rocafort
 • MIDA DEL TEXT    Icone A+ Icone A= Icone A-

14:15  |  20/01/2019

Data i hora oficial

El temps

Hemeroteca

 • .

  3 d'abril de 2018

  SETMANA MUNDIAL DE L'ESPORT

  Des de l'Ajuntament en cooperació amb la Sala Polivalent han organitzat una sèrie d'actes per commemorar la Setmana Mundial de l'Esport que se celebrarà al poble entre els divendres 6 i 13 d'abril.

  Durant tota la setmana hi haurà Jornada de Portes Obertes a la Sala Polivalent, a més oferiran Matrícula Gratuïta als nous abonats.

 • .

  1 de març de 2018

  FESTA DEL CONTRIBUENT 2018

  Un any més ha arribat la Festa del Contribuent, una festa dedicada als contribuents i, entre molts altres actes, premia a l'exempció de pagament d'algun impost o tasa a diferents contribuents durant tot un any.

  Aquest any a més, celebrem els 30 anys de la nostra festa, ja que el juny de 1988 es la celebrar la primera i original Festa del Contribuent.

 • .

  1 de març de 2018

  DIA INTERNACIONAL DE LA DONA TREBALLADORA

  Un any més i un 8 de març tornem a commemorar el Dia Internacional de la Dona Treballadora des del Pont de Vilomara i Rocafort, com sempre ho fem amb un seguit d'actes dedicats i pensats per a les dones del poble i que pretén donar-les més visibilitat davant d'actes que les mantenen en condicions no igualitàries respecte als seus companys masculins.

 • .

  27 de febrer de 2018

  CONVOCATÒRIA DE SUBVENCIONS A ENTITTATS CULTURALS I ESPORTIVES 2018

  L'Ajuntament del Pont de Vilomara i Rocafort ha convocat, un any més, les subvencions a entitats municipals per a activitats i actes realitzats durant aquest any 2018.

  El termini de presentació de sol·licituds està previst des de dimecres 28 de febrer fins dimarts 27 de març de 2018.

 • .

  23 de febrer de 2018

  CASAL DE SETMANA SANTA "3, 2, 1 ... AAAAACCIÓ!"

  L'Ajuntament organitza un nou casal durant les vacances escolars de Setmana Santa. Concretament es farà entre el dilluns 26 i el dijous 29 de març al Centre Cívic "Evaristo de la Torre" amb la intenció de facilitar la conciliació familiar i laboral dels pares amb les vacances dels escolars del poble.

 • .

  12 de febrer de 2018

  CAMPANYA DE PREVENCIÓ DE MALTRACTAMENTS A LA GENT GRAN - TRACTA'M BÉ

  Des del Consell Comarcal del Bages s'ha posat en marxa la campanya Tracta'm Bé que pretén comptar amb l'ajut de comerços i entitats municipals i dels vilomarencs i vilomarenques que poden detectar comportaments que podrien ser motiu d'anàlisi per part de l'àrtea de serveis socials del nostre Ajuntament.
   
  La campanya té l’objectiu de prevenir els maltractaments a les persones gran i fomentar els bons tractes envers a aquest col·lectiu.

 • .

  30 de gener de 2018

  CARNESTOLTES 2018

  Ja està tot a punt per a un cap de setmana d'activitats dedicades al rei de la gresca i la disbauxa al Pont de Vilomara i Rocafort.

  La gresca s'iniciarà divendres 9 de febrer a partir de 2/4 de 5 de la tarda, on el Rei Carnestoltes serà rebut pels infants a l'escola per donar el tret de sortida als actes festius del cap de setmana.

 • .

  30 de gener de 2018

  XXI PREMI DE POESIA JOSEFINA OLIVERAS

  A partir del proper 15 de febrer, i fins a l’1 d’abril de 2018, es podran presentar originals per a participar en la vint-i-unena edició del Premi de Poesia Sra. Josefina Oliveras (Vídua de Guañabens).

 • Sala de plens

  24 de gener de 2018

  PLE ORDINARI PER AL DIA 29 DE GENER DE 2018

  Es posa en general coneixement que el dia 29 de gener de 2018, a les 20:00 hores, el Ple d’aquest Ajuntament durà a terme una sessió ordinària, a la Sala d’Actes de la Casa Consistorial, situada a la Plaça de l’Ajuntament, número 1.

  ORDRE DEL DIA:

  Aprovació de les actes anteriors.
  Donació de compte dels Decrets d’Alcaldia i Urbanisme i de les Juntes de Govern.
  Aprovació de la modificació de crèdit 1/18 del Pressupost Municipal any 2018.

 • .

  2 de gener de 2018

  DADES PADRONALS DEL 2017

  Un cop fetes les operacions necessàries per al tancament de les xifres del Padró Municipal d'Habitants, ja s'han actualitzat aquestes dades a la pàgina de xifres del municipi.

  Allà podreu comprovar que la nostra població ha continuat creixent aquest darrer any, hem passat de 3.816 a 3.840 habitants, cosa que confirma que el nostre poble segueix atraient a persones d'altres ciutats i pobles.

 • .

  14 de desembre de 2017

  MATRÍCULA GRATUÏTA AL GIMNÀS DE LA SALA POLIVALENT

  La Sala Polivalent torna a promocionar l'accés al gimnàs amb matrícula gratuïta per a les noves incorporacions des del 15 de desembre de 2017 i fins al 15 de gener de 2018.

  Amb les festes nadalenques i les vacances, res millor que posar-se en forma al gimnàs del costat de casa nostra i mantenir-nos amb bona salut.

  A més aprofitant les festes, han creat un calendari especial per celebrar-les amb molt d'esport i molta salut (podeu consultar-lo més avall).

 • .

  8 de desembre de 2017

  FESTES NADALENQUES 2017

  Un any més hem arribat al darrer mes de l'any i, amb aquesta arribada, tot es transforma i s'omple de color amb la celebració de les Festes Nadalenques i l'entrada de l'Any Nou.

  Aquest any, com la resta d'anys, hi hem posat tota la nostra il·lusió per tal d'aconseguir tenir un ventall d'actes que ens permetin celebrar aquestes festes tan especials en totes les frangues d'edat i en diferents llocs i horaris.

 • Sala de plens

  27 de novembre de 2017

  PLE EXTRAORDINARI PER AL 30 DE NOVEMBRE DE 2017

  Es posa en general coneixement que el dia 30 de novembre de 2017, a les 20:00 hores, el Ple d’aquest Ajuntament durà a terme una sessió extraordinària, a la Sala d’Actes de la Casa Consistorial, situada a la Plaça de l’Ajuntament, número 1.

  ORDRE DEL DIA:

  Aprovació del Pressupost municipal any 2018.

 • .

  21 de novembre de 2017

  OFERTA DE TREBALL: TÈCNIC/A ORIENTACIÓ: PROG.TREBALL EN PRÀCTIQUES PER A JOVES DE GARANTIA JUVENIL

  Des del Servei d'Ocupació de l'Ajuntament del Pont de Vilomara i Rocafort es convoca la següent oferta de treball:

  TÈCNIC/A ORIENTACIÓ: PROG.TREBALL EN PRÀCTIQUES PER A JOVES DE GARANTIA JUVENIL 

  Es demana persona d'entre 16 i 30 anys atès el programa de treball per a joves.

  Les persones interessades hauran d'aportar CV a les Oficines de l'Ajuntament només el dimecres 22 de 10 a 13:30 hores i el dijous de 12:30 a 13:30 hores.

 • .

  15 de novembre de 2017

  DIA INTERNACIONAL PER L'ELIMINACIÓ DE LA VIOLÈNCIA CONTRA LES DONES

  El dissabte dia 25 de novembre és el Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones.

  Aquest data va ser escollida i declarada dia internacional el juliol de 1981, en el context del primer «Encuentro Feminista de Latinoamérica y del Caribe» celebrat a Bogotà (Colòmbia).

 • .

  9 de novembre de 2017

  RUTES SALUDABLES AL PONT DE VILOMARA I ROCAFORT

  L'ajuntament posa a l'abast de tota la població unes rutes pensades per fer-les caminant. Dins del nostre poble existeixen diverses rutes que pretenen facilitar la incorporació de l’activitat física en la vida diària de la ciutadania i potenciar un estil de vida actiu.

  Què és?
  La pràctica d’exercici físic és un hàbit de vida saludable molt important per millorar la nostra salut i mantenir-nos sans i confortables.

 • .

  7 de novembre de 2017

  PRIMERA DUATLÓ FAMILIAR

  Dins els actes del Primer Cap de Setmana de la Infància, el diumenge 19 de novembre a les 10 del matí, se celebra la Primera Duatló Familiar. Aquesta activitat tindrà lloc al carrer 4 del Marquet Paradís.

  La Duatló és un esdeveniment esportiu i familiar que combina la vessant esportiva i festiva.

  Per poder dur-la a terme, cal la participació d'infants de 0 fins a 14 anys acompanyats de qui més s'estimen (pares, mares, tiets, tietes, avis, avies....).

 • .

  7 de novembre de 2017

  PRIMER CAP DE SETMANA DE LA INFÀNCIA

  Per primera vegada l'Ajuntament dedica un Cap de Setmana a la Infància, per tal de fer sentir la gent més jove del poble i així recordar que sense aquests nadons nouvinguts la nostra societat no tindria continuitat.

 • .

  7 de novembre de 2017

  ES CREA EL CONSELL D'INFANTS DEL PONT DE VILOMARA I ROCAFORT

  Des de l'Ajuntament del Pont de Vilomara i Rocafort s'ha creat un nou òrgan de participació adreçat als infants del municipi, per tal que aquests treballin i facin propostes sobre temes que siguin del seu interès.

  Què és? 

  És un projecte de participació adreçat als nens i nenes del Pont de Vilomara i Rocafort. Els i les Conselleres seran escollits entre totes les candidatures de l’alumnat de 5è i 6è curs de l'escola Pompeu Fabra i del Casal de la Infància "El Molí".

Butlletí digital

Vols rebre els titulars, l’agenda d’activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA