Ajuntament de El Pont de Vilomara i Rocafort

Ajuntament de El Pont de Vilomara i Rocafort
 • MIDA DEL TEXT    Icone A+ Icone A= Icone A-

04:50  |  21/03/2019

Data i hora oficial

El temps

Hemeroteca

 • .

  2 d'agost de 2017

  FESTA MAJOR DE ROCAFORT

  Arriba la Festa Major d'estiu de Rocafort. Un any més i quan més apreta la calor, Rocafort s'engalana per celebrar la seva Festa Major amb tots nosaltres i amb tots els visitants que omplen el poble durant els mesos d'estiu.

 • .

  2 d'agost de 2017

  FESTA MAJOR 2017 - ENQUESTA DE SATISFACCIÓ

  Després de la Festa Major ara toca valorar-la i que doneu la vostra opinió sobre ella de manera que puguem saber quin grau d'acceptació a tingut la festa en general i els actes organitzats en particular.

  Us demanem que hi participeu i d'aquesta manera podrem copsar amb més claredat quina opinió heu tret de la festa d'enguany.

 • .

  7 de juliol de 2017

  FESTA MAJOR 2017

  Arribat el mes de juliol i la calor, arriba també com cada any la Festa Major. Com sempre ve plena d'actes i activitats que podran entretenir a públic de totes les edats.

  La Festa Major es reparteix en dos caps de setmana i es podrà gaudir del 14 al 24 de juliol (recordeu que aquest dilluns és festa local al poble).

 • Sala de plens

  5 de juliol de 2017

  PLE ORDINARI PER AL 10 DE JULIOL DE 2017

  Es posa en general coneixement que el dia 10 de juliol de 2017, a les 20:00 hores, el Ple d’aquest Ajuntament durà a terme una sessió ordinària, a la Sala d’Actes de la Casa Consistorial, situada a la Plaça de l’Ajuntament, número 1.

 • .

  5 de juliol de 2017

  CAMPANYA DE RECOLLIDA DE MATERIAL ORTOPÈDIC

  Des de Serveis Socials de l'Ajuntament han posat en marxa la campanya de recollida de material ortopèdic que pretén donar ús al material d'aquest tipus que persones i famílies poden tenir a casa i que en l'actualitat no utilitzen.

  Aquest tipus de material està molt demandat a Serveis Socials i al CAP cosa que fa que s'hagin de destinar recursos per donar cobertura a totes les demandes.

 • .

  21 de juny de 2017

  AQUAGYM A LA PISCINA MUNICIPAL - ACTIVITAT GRATUÏTA PER ALS SOCIS

  La Sala Polivalent organitza una activitat gratuïta per als seus sòcis i sòcies i també per als de la piscina durant tot el mes de juliol.

  Es tracta de fer una mica d'exercici però fresquets a dins de la piscina.

  Concretament ha programat per a tots els dilluns, dimecres, dijous i divendres del mes de juliol, entre les 10:30 i les 11:30 del matí una classe d'AQUAGYM que us permetrà mantenir-vos en forma i, alhora, estar frescos evitant la calor de l'estiu.

 • .

  7 de juny de 2017

  CURSETS DE NATACIÓ A LA PISCINA MUNICIPAL

  A punt per arribar l'estiu i, amb la piscina oberta des del dissabte 17 de juny, ja estem preparant els cursets de natació d'enguany.

 • .

  7 de juny de 2017

  COMENÇA L'ESTIU A LA PISCINA MUNICIPAL

  La calor ja ha arribat i és hora de posar en marxa la piscina municipal per refrescar-nos tot l'estiu.

  El dissabte 17 de juny obrirà les seves portes, com cada any, la piscina municipal, en l'horari habitual: de 10:30 del matí a les 8 del vespre, cada dia de la setmana.

  La piscina estarà oberta fins al dilluns 11 de setembre, dia en que tancarà les portes per finalització de temporada.

 • .

  29 de maig de 2017

  DIA MUNDIAL DE LES PERSONES REFUGIADES

  El proper 20 de juny se celebra el Dia Mundial de les Persones Refugiades i volem commemorar-lo amb uns quants actes que ens ajudaran a conscienciar-nos i valorar amb més proximitat aquesta problemàtica que ens afecta de tant a prop.

 • .

  24 de maig de 2017

  ARRIBA LA COBERTURA 4G AL PONT DE VILOMARA A LA BANDA DE 800 Mhz DE LA TDT

  Les operadores de telefonia mòbil comencen a oferir cobertura 4G al municipi. Aquest nou servei és fruït de la reubicació dels canals de TDT que va començar l'any passat i que, en l'actualitat ja s'han consolidat en la seva nova sintonia.

 • .

  22 de maig de 2017

  MARIDATGE LITERATURA I VI - RUTA DE LES TINES A PEU DE VINYA

  La biblioteca municipal és, des de principis d’any, nou Punt d’Informació Turística de la comarca.

  Per donar a conèixer aquest nou servei, la biblioteca, juntament amb l'Ajuntament del Pont de Vilomara i Rocafort i el Geoparc de la Catalunya Central, organitza una ruta per les Tines de la Vall de Flequer per tal de descobrir la seva riquesa geològica, patrimonial i turística.

  La ruta es farà el dissabte 3 de juny, sortint de la Plaça Margarida a les 9:30 del matí.

 • .

  17 de maig de 2017

  CAMPUS D'ESTIU 2017

  L'Ajuntament posa en marxa un any més el Campus d'Estiu que permet als infants de 3 a 12 anys poder gaudir de noves experiències, fer esport i gaudir del bon temps durant tot el mes de juliol, concretament tots els matins laborables del 3 al 28 de juliol.

  Per tal que les famílies vagin coneixent el programa de l'edició d'enguany, els horaris i preus i puguin anar preparant-ho tot, des d'aquesta setmana ja podeu demanar informació a la Sala Polivalent en l'horari habitual d'obertura.

 • .

  11 de maig de 2017

  MATRÍCULA GRATUÏTA AL GIMNÀS DE LA SALA POLIVALENT

  El gimnàs de la Sala Polivalent promou una nova campanya de matriculacions gratuïtes en donar-se d'alta com a soci. Des del 15 de maig i fins al 15 de juny les noves inscripcions tindran matrícula gratuïta.

  Aprofiteu l'oferta i feu el pas cap a l'esport a la Sala Polivalent !

 • .

  8 de maig de 2017

  CONVOCATÒRIA D'AJUTS PER AL PAGAMENT DEL LLOGUER ANY 2017

  La Generalitat de Catalunya ha obert una convocatòria d'ajuts per al pagament del lloguer aquest any 2017.

  Les sol·licituds per a aquesta convocatòria es podran tramitar als Serveis Socials de l'Ajuntament del Pont de Vilomara i Rocafort o bé al Consell Comarcal del Bages. En tots dos casos en horari d'atenció al públic i sempre i quan s'hagi demanat cita prèvia amb anterioritat.

 • .

  3 de maig de 2017

  KM'S PER ALIMENTS - 12 HORES SOLIDÀRIES

  L'entitat SpartaXAlimentos organitza, juntament amb l'Ajuntament, una jornada solidària amb la intenció d'ajudar al Banc d'Aliments del Pont de Vilomara i Rocafort.

  El proper dissabte 13 de maig de 2017, entre les 8 del matí i les 8 del vespre, podreu venir a córrer al carrer 4 del Marquet Paradís (l’estona que vulgueu). Necessitarem la vostra col·laboració aportant productes per al banc d’aliments del poble.

 • .

  26 d'abril de 2017

  JORNADES DE PORTES OBERTES A LA LLAR D'INFANTS MUNICIPAL

  Benvolguda família,

  Us volem convidar  a les Jornades de Portes Obertes de la Llar d’Infants Municipal La Pau que es faran dijous 27 i divendres 28 de les 4 a les 6:30 de la tarda.

  Aquestes Jornades estan pensades per presentar-vos els nostres serveis, com treballem, visitar les nostres instal·lacions i resoldre els dubtes que tingueu.

 • .

  26 d'abril de 2017

  FESTA MAJOR DE ROCAFORT

  Ja tenim, un any més, la Festa Major de primavera de Rocafort de Bages.

  Com és habitual, se celebra sempre durant el cap de setmana de l'1 de maig i, enguany, es faran actes des de divendres 29 d'abril fins a l'1 de maig.

 • .

  12 d'abril de 2017

  PRIMER TRAIL ESCOLAR

  La Sala Polivalent, juntament amb el Consell Esportiu del Bages ha organitzat el Primer Trail Escolar al nostre municipi.

  Amb la idea d'introduir l'esport de competició i de participació als infants, s'organitza aquest event esportiu que esperem que tingui molta afluència per tal de poder-lo consagrar de la mateixa manera que ha arralat la Cursa Atlètica "Evaristo de la Torre".

  El trail tindrà lloc a Rocafort de Bages.

 • Lliurament del premi del concurs de la festa del contribuent

  12 d'abril de 2017

  LLIURAMENT DEL PREMI DEL CONCURS DE LA FESTA DEL CONTRIBUENT

  Des de l'Ajuntament, a través de les seves xarxes socials Facebook i Instagram, en el qual qualsevol persona podia penjar fotografies relacionades amb la Festa del Contribuent d'enguany i publicant-la amb l'etiqueta #FestaContribuent.

  El guanyador es va decidir tenint en compte la quantitat de "me gusta" a Facebook que van rebre les fotografies presentades. Aquesta fotografia pertany a Nil Martín Lanza i la podeu veure al costat mateix d'aquesta notícia.

 • .

  12 d'abril de 2017

  TRETZENA FESTA VIU EL PARC

  Un any més torna el cap de setmana en que celebrem la natura tot commemorant aquesta Fest Viu el Parc, que ja passa per la seva tretzena edició.

  Tothom ho sap que el parc que ens rodeixa és el Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i la Serra de l'Obac, d'aquí que un cop a l'any volguem recordar-lo i fer una bona passejada pels seus entorns.

Butlletí digital

Vols rebre els titulars, l’agenda d’activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA