Ajuntament de El Pont de Vilomara i Rocafort

Ajuntament de El Pont de Vilomara i Rocafort
  • MIDA DEL TEXT    Icone A+ Icone A= Icone A-

17:53  |  22/03/2019

Data i hora oficial

El temps

XXII PREMI DE POESIA JOSEFINA OLIVERAS

  • .

    .

  • Bases del Concurs

    Bases del Concurs

15/02/2019

A partir del proper 15 de febrer, i fins a l’1 d’abril de 2019, es podran presentar originals per a participar en la vint-i-dosena edició del Premi de Poesia Sra. Josefina Oliveras (Vídua de Guañabens).

 

Aquest concurs poètic que, amb el pas dels anys, ha anat arrelant al poble i també a les poblacions veïnes passa ja per la seva edició vint-i-dosena i segueix engrescant a poetes amateurs i professionals que opten a un premi de 600 euros i un guardó com a participants i guanyadors del concurs.

 

Les bases es poden consultar al document adjunt a aquesta mateixa notícia, en ell es troba tota la informació necessària per a participar.

 

Finalitzat el termini de presentació, el jurat es reunirà i deliberarà durant el mes d’abril per tal que, el dia 1 de maig i dins els actes de la Festa Major d’Hivern de Rocafort de Bages, es faci el lliurament del premi.

 

Aquest serà el tercer any que l’acte se celebrarà al nou Casal de Rocafort que va ser estrenat precisament l’1 de maig de 2017.Data de modificació: 30/01/2019 08:10:55