Ajuntament de El Pont de Vilomara i Rocafort

Ajuntament de El Pont de Vilomara i Rocafort
  • MIDA DEL TEXT    Icone A+ Icone A= Icone A-

19:27  |  22/10/2017

Data i hora oficial

El temps

ARRIBA LA COBERTURA 4G AL PONT DE VILOMARA A LA BANDA DE 800 Mhz DE LA TDT

  • .

    .

  • .

    .

24/05/2017

Les operadores de telefonia mòbil comencen a oferir cobertura 4G al municipi. Aquest nou servei és fruït de la reubicació dels canals de TDT que va començar l'any passat i que, en l'actualitat ja s'han consolidat en la seva nova sintonia.


En alliberar espai de banda a la zona dels 800 Mhz s'ha aconseguit incloure aquest servei de banda ampla de la telefonia mòbil que permetrà a les operadores, i podrem gaudir els usuaris, oferir connexions d'alta velocitat sobre la tecnologia LTE (4G) amb una millor cobertura dins els edificis i major extensió geogràfica.


Per tal de garantir la compatibilitat entre aquesta nova tecnologia i la Televisió Digital Terrestre (TDT) les operadores han posat en marxa Llega800, entitat encarregada de solucionar qualsevol incidència en la recepció del senyal de televisió.


Per comprovar les localitats on ja estan actius aquests nous serveis es pot consultar el següent enllaç: https://www.llega800.es/listado-de-municipios-activos/.


Els principals avantatges d'aquesta implantació són que hi haurà més i millor cobertura, sobretot dins els edificis.


Per tal de garantir la compatibilitat ha estat creada Llega800, l'entitat gestora encarregada d'oferir els serveis que garantiran la compatilitat entre l'emisió 4G i la recepció de canals en TDT. Per garantir aquesta compatibilitat, Llega800 prestarà serveis gratuïts als ciutadans que inclouen una actuació prèvia que suposarà poder sol·licitar gratuïtament l'adaptació de l'antena del seu edifici per evitar problemes de recepció.


D'altra banda també facilitarà als usuaris afectats la resolució d'afectacions pel nou sistema sense cap cost. Aquest servei gratuït s'extendrà durant els sis primers mesos des de la implantació de la nova tecnologia 4G. El període per demanar revisions gratuïtes per part dels afectats/des finalitzarà el proper dimarts 31 d'octubre de 2017.


Per tal de gestionar aquestes afectacions s'ha posat a disposició dels ciutadans el web Llega800 i també el telèfon gratuït 900 833 999.


Més avall trobareu els documents relacionats amb aquest canvi de tecnologia i més informació sobre el procés d'adaptació d'aquest canvi tecnològic.


Informació relacionada


Data de modificació: 03/10/2017 12:13:41