Ajuntament de El Pont de Vilomara i Rocafort

Ajuntament de El Pont de Vilomara i Rocafort
  • MIDA DEL TEXT    Icone A+ Icone A= Icone A-

09:28  |  15/12/2017

Data i hora oficial

El temps

FESTA MAJOR 2017

  • .

    .

07/07/2017

Arribat el mes de juliol i la calor, arriba també com cada any la Festa Major. Com sempre ve plena d'actes i activitats que podran entretenir a públic de totes les edats.


La Festa Major es reparteix en dos caps de setmana i es podrà gaudir del 14 al 24 de juliol (recordeu que aquest dilluns és festa local al poble).


Us animem a que engalaneu les vostres, finestres, balcons i patis amb els estendards que posem cada any per fer saber a residents i foranis que estem celebrant la festa més important de l'any al poble.


Al programa que trobareu a l'enllaç de més avall podreu trobar tota l'agenda d'actes i activitats que se celebraran aquests dies festius, entre els que hi ha activitats infantils, per a gent gran i per al públic més jove. Tots ells accessibles per a tothom que ho vulgui. Si teniu problemes per veure'l, podeu descarregar-lo localment fent botò dret sobre l'enllaç i "Anomena i Desa".


El primer cap de setmana es desenvolupen les activitats dedicades als infants (Bikinada i Gimkana Infantil). També hi haurà, com ja és habitual, l'espectacle de varietats al Centre Cívic.


Aquest any com a novetat es podrà gaudir de dues sessions d'Scape Room a la Biblioteca, cosa que fa que, per un preu molt reduït, es gaudeixi d'aquesta activitat tant de moda.


El divendres 21 hi haurà la salutació des del balcó de l'Ajuntament i durant aquest cap de setmana hi haurà el gruix d'activitats, balls i actes esportius, religiosos i festius: Trobada de Penyes, Correaigua, Festa Holi, Concert i Ball de Festa Major.


Per dilluns 24 ens reservem el parc aquàtic a la piscina municipal i el castell de focs artificials al camp de futbol per tancar la nostra gran festa.


No us perdeu cap acte i gaudiu plenament de tots ells.


Us hi esperem!


Informació relacionada


Data de modificació: 12/07/2017 19:44:48