Ajuntament de El Pont de Vilomara i Rocafort

Ajuntament de El Pont de Vilomara i Rocafort
 • MIDA DEL TEXT    Icone A+ Icone A= Icone A-

05:00  |  19/02/2018

Data i hora oficial

El temps

NOVA TEMPORADA A LA SALA POLIVALENT

 • .

  .

 • .

  .

 • .

  .

 • .

  .

28/08/2017

Un cop ha passat l'estiu la Sala Polivalent reobre les seves portes per oferir-vos el seu espai per a desfer-vos dels excesos de les vacances.


Torna en el mateix horari de sempre i amb activitats que us permetran rebaixar els quilos de més que s'han anat acumulat els dies de calor i posar-vos en forma novament per a passar la resta de l'any amb molta energia.


Activitats que podeu veure relacionades a les imatges del costat d'aquesta notícia i que inclouen una gran varietat de possibilitats.


Activitats Zen amb ioga per a infants i adults, pilates i ioguilates.


Per posar-vos en formar amb el fitness podeu triar per la nova activitat, amb Lluís Vall, Live2Dance (que vau poder tastar durant l'estiu), per als més grans, fitness Edat d'Or, i per a totes les edats, GAC, Llatins, Ciclo Indoor i Tono Pum.


I per promoure l'esport en equip entre els més petits de casa tenen preparades les activitats de Poliesportiu, Bàsquet, i el Futbol Sala.


Qualsevol dubte o per inscriure-us a alguna d'aquestes activitats podeu dirigir-vos a la Sala Polivalent a partir del dilluns 4 de setembre i allà us informaran i explicaran tots els passos a seguir per poder fer les activitats que trieu.


Us esperem amb molta energia !Data de modificació: 03/10/2017 12:13:45