Ajuntament de El Pont de Vilomara i Rocafort

Ajuntament de El Pont de Vilomara i Rocafort
  • MIDA DEL TEXT    Icone A+ Icone A= Icone A-

04:55  |  19/02/2018

Data i hora oficial

El temps

XIII CAP DE SETMANA DE LA JOVENTUT

  • .

    .

  • .

    .

28/08/2017

Després de l'estiu i abans que arribi el fred, com cada setembre encetem les festes amb el Cap de Setmana de la Joventut. Aquesta vegada serà la tretzena edició i comptem amb el recolzament de tot el jovent (i els que no són tan joves) per gaudir d'una festa que s'ha anat arralant al poble i que cada any ajunta més gent en les seves diverses activitats.


El cap de setmana serà des de divendres 15 de setembre al diumenge 17 de setembre i inclourà deferents activitats que poden ser molt interessants de gaudir.


Divendres 15 hi haurà la tradicional Malgymcana Nocturna, activitat grupal que ens premetrà deshinibir-nos i gaudir d'una nit de sorpreses i de treball en grup. Aquest any, com a novetat, hi haurà DJ actuant mentre duri l'activitat.


Dissabte 16 la Biblioteca ha organitzat una tertúlia literària amb sorpreses ja que pretenen que juguem a l'Escape Book, un llibre basat en les famoses Escape Rooms.


La tarda del dissabte 16 inclou el tradicional Corre-Tasques on, amics i coneguts, ens trobarem per gaudir d'aquest recorregut pels diferents bars del poble sempre acompanyats de la també tradicional batucada.


I diumenge 17, com a colofó, un torneig de Vòlei Platja al pati de l'escola.


Recordeu apuntar-vos a qualsevol de les activitats fins dijous 14 de setembre a l'Ajuntament.


Us esperem joves i no tan joves !Data de modificació: 12/09/2017 14:30:11