Ajuntament de El Pont de Vilomara i Rocafort

Ajuntament de El Pont de Vilomara i Rocafort
  • MIDA DEL TEXT    Icone A+ Icone A= Icone A-

04:54  |  19/02/2018

Data i hora oficial

El temps

OFERTA FORMATIVA MUNICIPAL CURS 2017-2018

  • .

    .

31/08/2017

Com cada any al principi de la tardor comença un nou curs, una nova Oferta Formativa Municipal, oferta que any rere any hem intentat que fos més extensa, més propera als vostres gustos i necessitats i més adequada a les demandes empresarials.


Aquest proper curs el volem engegar amb una àmplia i diversa proposta formativa, on hi haurà els cursos que ja venim fent tradicionalment, com pot ser l’anglès, lectura i conversa en català i informàtica, però els voldrem adequar més als nivells i necessitats personals; també us oferim altres propostes formatives  més encaminades  a la cura de les persones, al treball personal, a la recerca de feina, etc.


Com hem fet altres anys, tornem a oferir el curs de preparació a la prova d’accés a CFGM, prova equivalent  l’ESO, ja sigui per treballar o per continuar estudiant.


Sempre que ens sigui possible, es faran també, tallers puntuals on un pugui obtenir carnets o diplomes professionals, tals com manipulador d’aliments, carretoner,...


MOLT IMPORTANT: els cursos només es duran a terme si hi ha un número suficient de participants, per tant, és imprescindible que les persones interessades en qualsevol dels cursos o tallers (gratuïts o no), vinguin a l’Ajuntament a fer la preinscripció, que es podrà fer  DEL DILLUNS 4 AL DIVENDRES 15 DE SETEMBRE.


A l'enllaç de més avall hi trobareu un document amb tota l'oferta formativa prevista per a aquest nou curs 2017-2018.


Informació relacionada


Data de modificació: 28/08/2017 13:48:56