Ajuntament de El Pont de Vilomara i Rocafort

Ajuntament de El Pont de Vilomara i Rocafort
  • MIDA DEL TEXT    Icone A+ Icone A= Icone A-

12:33  |  15/10/2018

Data i hora oficial

El temps

PRIMER CAP DE SETMANA DE LA INFÀNCIA

  • .

    .

  • .

    .

07/11/2017

Per primera vegada l'Ajuntament dedica un Cap de Setmana a la Infància, per tal de fer sentir la gent més jove del poble i així recordar que sense aquests nadons nouvinguts la nostra societat no tindria continuitat.


Volem que els acompanyeu en cadascun dels actes que us presentem, hem posat totes les nostres forces per portar-vos un programa que, a més d enovedós, us a d'omplir de ganes de viure'ls i gaudir-los amb tots aquests infants que fan que la nostra vida sigui més alegre i feliç.


El Cap de Setmana de la Infància es durà a terme entre el divendres 17 i el dilluns 20 de novembre. Precísament el 20 de novembre se celebra el Dia Internacional dels Drets dels Infants, aquesta és la data triada al calendari anual per celebrar el Cap de Setmana de la Infància del Pont de Vilomara i Rocafort. Enguany celebrem el primer. El primer cap de setmana de la infància on trobareu tot un seguit de propostes i activitats educatives i lúdiques per tal que tots els infants del municipi i les vostres famílies puguin gaudir-les al màxim.


ESPEREM COMPTAR AMB LA VOSTRA PRESÈNCIA I PARTICIPACIÓ!Data de modificació: 03/11/2017 09:57:51