Ajuntament de El Pont de Vilomara i Rocafort

Ajuntament de El Pont de Vilomara i Rocafort
  • MIDA DEL TEXT    Icone A+ Icone A= Icone A-

13:41  |  15/10/2018

Data i hora oficial

El temps

ES CREA EL CONSELL D'INFANTS DEL PONT DE VILOMARA I ROCAFORT

  • .

    .

07/11/2017

Des de l'Ajuntament del Pont de Vilomara i Rocafort s'ha creat un nou òrgan de participació adreçat als infants del municipi, per tal que aquests treballin i facin propostes sobre temes que siguin del seu interès.


Què és? 


És un projecte de participació adreçat als nens i nenes del Pont de Vilomara i Rocafort. Els i les Conselleres seran escollits entre totes les candidatures de l’alumnat de 5è i 6è curs de l'escola Pompeu Fabra i del Casal de la Infància "El Molí". 


Com funciona?


El Consell està actiu d'octubre a juny, i es reuneix 1 o 2 dies al mes en horari de menjador escolar.


Al començament de curs l'alcalde encarregarà un tema a treballar pel Consell i referit a la infància. Durant els primers dies els i les conselleres, com a representants de la resta d'infants, també recullen les idees, opinions, i suggeriments dels companys/es per tal de escollir un segon tema a treballar durant el curs.


A partir d'aquí i amb el suport de la dinamitzadora del Consell i tot l'equip de l'Ajuntament es posarà a treballar en els temes proposats. 


Temes que s'hi treballen: 


Els temes que es treballaran des del Consell poden ser molts i molt diversos. Són temes del municipi rellevants pels infants, que els interessen, que els amoïnen, que els agraden… En general tot allò que d'una manera o altra afecta el seu benestar.

 

Al Consell s'hi opina, es debat, s'acorda, es recullen les opinions de la resta d'infants i es fan propostes d'actuació a l'Ajuntament per després dur-les a terme. 

 

El Consell d'Infants es presentarà durant els actes de celebració del Primer Cap de Setmana de la Infància, el proper dissabte 18 de novembre, a les 11 del matí, al Centre Cívic "Evaristo de la Torre".Data de modificació: 03/11/2017 10:09:19