Ajuntament de El Pont de Vilomara i Rocafort

Ajuntament de El Pont de Vilomara i Rocafort
  • MIDA DEL TEXT    Icone A+ Icone A= Icone A-

12:15  |  15/10/2018

Data i hora oficial

El temps

RUTES SALUDABLES AL PONT DE VILOMARA I ROCAFORT

  • .

    .

  • .

    .

09/11/2017

L'ajuntament posa a l'abast de tota la població unes rutes pensades per fer-les caminant. Dins del nostre poble existeixen diverses rutes que pretenen facilitar la incorporació de l’activitat física en la vida diària de la ciutadania i potenciar un estil de vida actiu.


Què és?

La pràctica d’exercici físic és un hàbit de vida saludable molt important per millorar la nostra salut i mantenir-nos sans i confortables.

El Consultori i l’Ajuntament del Pont de Vilomara i Rocafort posen en marxa el projecte de Rutes Saludables. Es tracta d’un grup de persones que es trobaran  cada dijous per practicar exercici amb l’objectiu de millorar la seva salut.


Què volem aconseguir?

L’objectiu principal és la millora de la salut i el benestar físic, psíquic i social. Per tal d’aconseguir-ho es realitzarà una cita amb la professional de salut coordinadora de les Rutes Saludables, amb qui es pactarà de forma conjunta l’activitat física a realitzar. Posteriorment ja us podreu incorporar al grup de Rutes Saludables adequat a les vostres necessitats.A qui va dirigit?

Qualsevol persona amb ganes de modificar els seus hàbits de salut i que es pugui comprometre a assistir regularment a l’activitat.


Què necessiteu saber?

En primer lloc, cal sol•licitar al taulell del Consultori una cita amb la coordinadora de Rutes Saludables del Centre.

L’activitat es realitzarà cada dijous de 9:15h hores a 11h hores aproximadament.

Durant el curs, les dates es poden modificar amb previ avís i poden sorgir noves activitats conjuntes amb l’ajuntament, que són voluntàries.


Les rutes saludables estaran marcades amb senyalització i plànols, per això també es podran fer sense la supervisió de la coordinadora.


El plànol que us oferim a continuació indica quines són les rutes per colors i la durada en kilòmetres.Data de modificació: 09/11/2017 14:45:37