Ajuntament de El Pont de Vilomara i Rocafort

Ajuntament de El Pont de Vilomara i Rocafort
  • MIDA DEL TEXT    Icone A+ Icone A= Icone A-

20:43  |  21/01/2019

Data i hora oficial

El temps

DADES PADRONALS DEL 2017

  • .

    .

02/01/2018

Un cop fetes les operacions necessàries per al tancament de les xifres del Padró Municipal d'Habitants, ja s'han actualitzat aquestes dades a la pàgina de xifres del municipi.


Allà podreu comprovar que la nostra població ha continuat creixent aquest darrer any, hem passat de 3.816 a 3.840 habitants, cosa que confirma que el nostre poble segueix atraient a persones d'altres ciutats i pobles.


Trobareu l'evolució per mesos dels habitants, el total de naixements i defuncions registrades al padró. L'evolució de la població per anys i també la part més estadística de les xifres, la piràmide de població per edats i sexe, el nivell d'estudis i la població estrangera resident al poble.


Més avall trobareu l'enllaç a la pàgina i a totes aquestes dades numèriques i gràfiques. La diferència existent entre les dades oficials (IDESCAT) i les proposades per l'Ajuntament són conseqüència del tractament de dades que són comptabilitzades oficialment més tard ateses les comprovacions que fa l'estat de certs moviments padronals.


Informació relacionada


Data de modificació: 02/01/2018 10:44:10