Ajuntament de El Pont de Vilomara i Rocafort

Ajuntament de El Pont de Vilomara i Rocafort
  • MIDA DEL TEXT    Icone A+ Icone A= Icone A-

20:43  |  21/01/2019

Data i hora oficial

El temps

CARNESTOLTES 2018

  • .

    .

30/01/2018

Ja està tot a punt per a un cap de setmana d'activitats dedicades al rei de la gresca i la disbauxa al Pont de Vilomara i Rocafort.


La gresca s'iniciarà divendres 9 de febrer a partir de 2/4 de 5 de la tarda, on el Rei Carnestoltes serà rebut pels infants a l'escola per donar el tret de sortida als actes festius del cap de setmana. Seguidament, al Centre Cívic “Evaristo de la Torre”, infants i famílies gaudiran de l’espectacle d'animació “Visca la Festa” a càrrec d’”Ai Carai”. Després dels balls i la gresca, hi haurà berenar, amb coca i xocolata desfeta, per a tots els infants assistents.


La festa continuarà dissabte 10 de febrer a les 5 de la tarda, sortint de l'escola Pompeu Fabra, amb la tradicional Gran Rua de Carnestoltes pels carrers del municipi. La batucada “Percúnium” serà l’encarregada d'animar amb música i gresca la rua. El final de festa es durà a terme al Centre Cívic "Evaristo de la Torre" on tothom podrà continuar ballant, saltant i gaudint de la festa més engrescadora de l'any.


Després de dies de disbauxa, per finalitzar la gresca i donar pas a la Quaresma, el municipi celebrarà dimecres 14 de febrer a les 7 de la tarda l'Enterrament de la Sardina, acte recuperat l'any 2015 al municipi.


Seguidament de la rua, amenitzada pel Grup d'Infància i Joventut, es podran degustar sardines de manera gratuïta (cal recollir tiquet a l'Ajuntament fins el dia 12 de febrer). Es convida a tothom a assistir amb roba negra i amb espelmes.


La sardina, protagonista d'aquest acte tradicional, es realitzarà al Casal de la infància "El Molí" en format de taller familiar.


L'Ajuntament i la Comissió de Festes, encarregats d'organitzar tots els actes festius, esperen comptar amb una molt bona participació per part de tots els veïns i veïnes.Data de modificació: 30/01/2018 13:17:10