Ajuntament de El Pont de Vilomara i Rocafort

Ajuntament de El Pont de Vilomara i Rocafort
 • MIDA DEL TEXT    Icone A+ Icone A= Icone A-

13:27  |  15/10/2018

Data i hora oficial

El temps

FESTA MAJOR 2018

 • .

  .

 • .

  .

 • .

  .

 • .

  .

 • .

  .

 • .

  .

03/07/2018

Un any més tornem a tenir la Festa Major del poble aquí per recordar-nos que ja ha arribat el bon temps i per ajuntar-nos i agermanar-nos en tots i cadascun dels actes que podreu trobar dins el programa que us hem preparar aquest any.


Enguany ens posem en marxa el divendres 13 amb la Festa Major anticipada amb un gran número d'activitats i actes dedicats al públic infantil, des de la ja famosa Bikinada (sopar a la fresca) o la Disco Mòbil amb Jordi Callau el mateix divendres.


El dissabte 14 tindrem el Circus Show i el cinema a la fresca amb Ferdinand per als més petits del pobles. A més hi haurà el concurs de pesca infantil i d'adults i el partit de futbol dels Veterans. I per acabar el dia l'esperat espectacle de varietats.


Diumenge 15 començarem refrescant-nos tots i especialment els menuts amb la Gimcana Infantil "Tots a l'aigua". També hi haurà els concursos de dibuix, pesca i petanca.


Ja arribant al cap de setmana de la Festa Major, dijous 19 hi haurà el taller de "Cocktails sense coctelera" amb el barman Jordi Millán a la tarda a la Biblioteca (atenció cal inScripció prèvia per poder assistir-hi !).


Divendres 20 de juliol anem de ball amb els jubilats en el Ball-Berenar de Jubilats on hi haurà l'elecció de la Pubilla i l'Hereu Jubilats. S'inaugurarà l'exposició de pintors locals i a la nit hi haurà la tradicional salutació de Festa Major amb la Pubilla, Dama i Hereu 2017. Seguidament hi haurà un Espectacle de Foc a la mateixa Plaça de l'Ajuntament. Acabarem la nit amb el Grup de Versions Els Tremendos i després ball amb Dj Tremendo.


Dissabte 21 Comencem amb l'exposició de pintura, seguim amb una novetat, el Tobogan Urbà Slide a la baixada del Carrer Girona. A la tarda el Correaigua i després la Festa Holi. Durant tota la tarda i fins a la mitjanit podrem gaudir a més del Techno més actual i rabiós amb "Keep Calm and Dance Techno - In the Picnic", a la zona del bosquet.


Mentrestant inaugurarem l'exposició de manualitats, veurem la final del torneig de Pàdel i ballarem sardanes a la Plaça Major amb la Cobla Bell Puig.


Per acabar el dia tindrem l'Orquestra Banda Sonora amenitzant el Ball de Festa Major.


Diumenge 21 el començarem amb la possibilitat de donar de sang. També podrem anar a la trobada de puntaires de la Plaça Major, visitar l'exposició de pintures, de manualitats o d'artesania (o a més es podran adquirir productes exposats). Ja a la tarda, cercavila amb els Gegants del Poble i la Mostra de Danses Tradicionals. Seguirem amb "Vine a fer un Mojito a la Fresca a la piscina municipal. I el dia finalitzarà amb l'altre Ball de Festa Major, aquesta vegada amb Almas Gemelas Quartet.


Dilluns 23 de juliol, festiu local al poble, podrem refrescar-nos a la piscina municipal amb el Parc Aquàtic. Entre tant podrem pasSar a veure l'exposició de pintures. A la tarda podrem gaudir del rom ofert per l'associació de Pesca local a la Cantada d'Havaneres de la Plaça Major, amb el grup Cavall Bernat. I acabarem el dia tancant la nostra Festa Major amb el Piromusical de Focs Artificials al Camp de Futbol.


A més d'aquests actes, durant els dies de la Festa Major se celebran els Actes religiosos que seran els diumenges 15 i 22 i el dilluns 23.


Tots els actes els podreu trobar més avall en format de llibre electrònic en català i castellà (pdf) i també a les fotografies que apareixen al costat d'aquesta notícia.


Esperem que gaudiu de tots els actes que us proposem i que passeu un bon estiu !


Informació relacionada


Data de modificació: 10/07/2018 10:55:20