Ajuntament de El Pont de Vilomara i Rocafort

Ajuntament de El Pont de Vilomara i Rocafort
  • MIDA DEL TEXT    Icone A+ Icone A= Icone A-

21:13  |  21/01/2019

Data i hora oficial

El temps

XIII CURSA ATLÈTICA "MEMORIAL ALCALDE EVARISTO"

  • .

    .

03/09/2018

Un any més torna la Cursa Atlètica amb més ressó al Pont de Vilomara i Rocafort, una cursa que, any darrera any, s'ha anat consolidant tant entre els habitants del poble, com al calendari anual dels corredors i corredores professionals.


Enguany celebrem la tretzena edició i ho farem diumenge 4 de novembre.


Una cursa mixta per pista d’asfalt i muntanya, que passa per indrets històrics del nostre municipi i amb un recorregut que us deixarà esglaiats amb les vistes de Montserrat. Una experiència increïble per descobrir els paratges del Pont de Vilomara i Rocafort. Hi ha més de 10 categories amb premi, també per a nens i nenes. A part, és una cursa solidària!


La nostra prova té un compromís solidari: 1 euro de cada inscripció es dóna a la ONG Amics de la Unesco de Manresa, pel projecte Yemessoa Camerun.


La Cursa es va celebrar per primera vegada el 5 de novembre de l’any 2006. La sortida i l'arribada es fa a la plaça de l’Ajuntament, però la cursa transcórre en els primers quilometres pel casc urbà, seguidament creua el Pont Nou i a pocs metres del Pont Gòtic, emblema del Pont de Vilomara, que dóna pas al traçat de pista forestal. Vorejant la riba del riu Llobregat s'arriba a les zones de past de Roviralta on la cursa arriba a la seva màxima intensitat. Després hi ha un descens fins arribar al tercer dels ponts de la nostra població (el Pont de Rocafort). Una vegada creuat aquest pont agafem els carrers del casc urbà que ens portarà fins la línia d’arribada.


La Cursa per excel·lència del Pont, amb solidaritat, molts voluntaris i voluntàries que ajuden en la seva organització, a més de tots els spònsors que participen perquè creuen en l'esport i en la nostra cursa.


Us esperem per gaudir d'aquesta jornada festiva de l'esport i la solidaritat.

Les inscripcions ja estan obertes aquí !


Més informació al web oficial de la Cursa.


Informació relacionada


Data de modificació: 18/09/2018 14:27:39