Ajuntament de El Pont de Vilomara i Rocafort

Ajuntament de El Pont de Vilomara i Rocafort
  • MIDA DEL TEXT    Icone A+ Icone A= Icone A-

05:02  |  21/03/2019

Data i hora oficial

El temps

PISTES DE TENNIS i PÀDEL MUNICIPALS

  • Aspecte general de les dues pistes de tennis

    Aspecte general de les dues pistes de tennis

  • Planta de les pistes de tenis, pàdel i petanca

    Planta de les pistes de tenis, pàdel i petanca

L'espai esportiu està situat a la zona del Restaurant del sector del Marquet Paradís. Aquest espai es distribueix en 2 pistes de tennis, 2 de pàdel i 5 de petanca.


Consta de dues pistes de tennis (una amb llum), així com d'un edifici destinat a vestuaris. L'edifici de vestuaris consta de dues plantes: a la inferior hi ha un semisoterrani (que ja existia inicialment) destinat a magatzem, i a la planta superior els vestuaris de nova planta (amb accés directe des de l'exterior).


La planta dels vestuaris es vertebra a través del distribuïdor, al voltant del qual s'hi ordenen els diferents vestuaris. Des del distribuïdor es pot accedir a tres espais: vestuari de dones (que es troba a mà dreta), bany minusvàlids (a davant al fons) i vestuari d'homes (ubicat a mà esquerra). Dins dels vestuaris en primer lloc trobem els lavabos i al final del vestuari hi ha les dutxes. El bany de minusvàlids és totalment autònom i conté totes les peces adaptades.


La superfície construïda és la següent: Planta semisoterrani (existent) 73,92 m2, Planta Baixa (ampliació) 73,92 m2.


També existeixen dues pistes de pàdel de 400 m2 en total. Aquestes pistes estan protegides per una barrera lacada transparent. El paviment interior és de gespa artificial.


Tant les pistes de tennis com les de pàdel són de concessió municipal i estan gestionades per l'empresa Click & Padel (www.clickandpadel.com). A través d'aquesta empresa es pot gestionar el lloguer de les pistes. Per fer-ho només cal accedir al seu web, regsitra-se de manera gratuïta i sol·licitar dia i hora per utilitzar-les.


ADREÇA

Afores Marquet Paradís, s/n (antic restaurant)

HORARI

Consultar el web de l'empresa concessionària

http://www.clickandpadel.com

PERSONA RESPONSABLE

Ajuntament del Pont de Vilomara i Rocafort

Centra els elements al mapa

Informació relacionada


Data de modificació: 24/10/2018 08:38:01