Ajuntament de El Pont de Vilomara i Rocafort

Ajuntament de El Pont de Vilomara i Rocafort
  • MIDA DEL TEXT    Icone A+ Icone A= Icone A-

05:34  |  21/03/2019

Data i hora oficial

El temps

CENTRE CÍVIC "EVARISTO DE LA TORRE"

  • Façana principal del Centre Cívic

    Façana principal del Centre Cívic

  • Sala interior del Centre Cívic

    Sala interior del Centre Cívic

Va ser inaugurat a l'any 1998, coincidint amb la Festa Major d'aquell any. El solar que actualment ocupa va ser cedit per la Generalitat de Catalunya al municipi per poder fer-ne equipaments. Cal recordar que on actualment s'ubica el Centre Cívic havia estat ubicada una de les naus de l'empresa tèxtil TUSA, que malauradament va patir la crisi del tèxtil i va haver de tancar. Per aquesta raó era el Govern Català el propietari d'aquest solar.

 

L'espai té una superfície de 1.000 metres quadrats; consta d'una sala-auditori polivalent, dotada d'un escenari i un equipament audiovisual complet que la fa ideal per a activitats diverses, com ara ball, teatre, cinema, exposicions i tota mena d'actes lúdics i socials.

 

En data 20/09/2008, i en memòria del difunt Evarist de la Torre Valdeolivas -alcalde d'aquest municipi durant 24 anys- es dóna aquesta denominació al Centre Cívic.

 

Entre altres activitats, des de setembre i fins al maig, cada dissabte a la nit s'organitzen balls per a tots els públics. A més, al document adjunt, trobareu un calendari amb les diferents activitats que s'organitzen durant la setmana.


ADREÇA

C/ St. Pere Regalat, 18-28

TELÈFON

93.831.88.11

FAX

93.831.75.50

gestionscultura.pont@elpont.cat

HORARI

Segons el tipus d'activitat que es realitzi.

PERSONA RESPONSABLE

Ajuntament del Pont de Vilomara i Rocafort

Centra els elements al mapa

Informació relacionada


Data de modificació: 11/04/2014 13:40:15