Ajuntament de El Pont de Vilomara i Rocafort

Ajuntament de El Pont de Vilomara i Rocafort
 • MIDA DEL TEXT    Icone A+ Icone A= Icone A-

04:24  |  21/03/2019

Data i hora oficial

El temps

PISCINA MUNICIPAL

 • Vista de la Piscina per als infants

  Vista de la Piscina per als infants

 • Vista de la Piscina per als adults i zona de relax al voltant d'ella

  Vista de la Piscina per als adults i zona de relax al voltant d'ella

 • Nova zona de jocs aquàtics estrenada el 2018

  Nova zona de jocs aquàtics estrenada el 2018

 • Vista general de la zona de jocs i el solàrium estrenats al 2018

  Vista general de la zona de jocs i el solàrium estrenats al 2018

L'any 1989 s'inauguren les piscines municipals, que consten d'una piscina gran de 25 x 12,5 metres (fondaria entre 1 i 2,20 metres) i una piscina petita de forma circular, de 12,5 metres de diàmetre (fondaria entre 0,40 i 0'60 metres).

 

L'edificació de vestuaris consta de dos cossos adossats: un de vestíbul d'entrada i l'altre de nucli central, format per la farmaciola i el guarda-roba. A banda i banda, els vestuaris. El vestuari femení està distribuït en força d'un vestuari col·lectiu, que consta de 3 cabines individuals, una zona de lavabos amb 5 dutxes, 3 vàters i 2 lavabos. El vestuari masculí és simétric al femení, variant únicament en la zona de serveis, que consta de 5 dutxes, 2 urinaris, 2 vàters i 2 lavabos.

 

La Piscina Municipal està oberta durant els mesos d'estiu, normalment des de St. Joan fins a l'11 de setembre. Els usuaris poden disposar d'aquest servei pagant una entrada individual o fent-se el Carnet de Soci de temporada que, per un preu més reduït, permet accedir durant tota la temporada estiuenca. També s'organitzen cursets de natació i activitats del Casal d'Estiu. Tant el Carnet de Soci com els cursets de natació i les altres activitats esportives estan gestionades des de la Sala Polivalent.

L'estiu de 2018 es van inaugurar les obres de reforma d'aquest equipament amb una renovació total desl vestidors. A més es va habilitar una zona de jocs aquàtics que permet la interacció entre el joc i l'aigua en una zona que està situada prop de la piscina petita. I finalment es va ampliar la zona de solàrium per fer-la més atractiva als visitants.


ADREÇA

C/ Girona, s/n

TELÈFON

93.831.80.16

FAX

93.831.77.89

salapolivalent.pont@elpont.cat

HORARI

de mitjans de juny a mitjans de setembre, de dilluns a diumenge, de 10:30 a 20 hores.

PERSONA RESPONSABLE

Ajuntament del Pont de Vilomara i Rocafort

Centra els elements al mapa

Informació relacionada


Data de modificació: 17/07/2018 09:15:13