Ajuntament de El Pont de Vilomara i Rocafort

Ajuntament de El Pont de Vilomara i Rocafort
 • MIDA DEL TEXT    Icone A+ Icone A= Icone A-

04:51  |  21/03/2019

Data i hora oficial

El temps

CASA DE LA CULTURA

 • Vista general de la Casa de la Cultura

  Vista general de la Casa de la Cultura

 • Vestíbul de la planta baixa

  Vestíbul de la planta baixa

 • Sala d'actes a la planta baixa

  Sala d'actes a la planta baixa

 • Vistes des de l'interior

  Vistes des de l'interior

 • Vista interior del vestíbul a triple altura

  Vista interior del vestíbul a triple altura

Inaugurada el 21 de juny de 2008. A l'hora de projectar aquest equipament es va pensar en dotar d'una casa de cultura al municipi, utilitzant la finca que anteriorment era ocupada per l'antic ajuntament i l'antic consultori mèdic del poble (en una zona cèntrica de la Vila), atès que, per al·luminosi, l'edifici estava en desús. L'edifici, destinat a encabir diferents serveis i actes culturals al poble, pot acollir diverses activitats a la vegada. Per aquest motiu, s'ha escollit un vestíbul a triple altura que soluciona tant l'entrada a l'edifici, com les diferents comunicacions verticals que donen accés a les diferents plantes. A cada una de les plantes s'hi troba una gran sala de reunions, podent ser aquesta dividida en estances més petites tant a la segona com a la tercera planta. A la planta baixa es situa l'entrada a l'edifici pel carrer Mestre Saura.

 

Des del mes de setembre de 2008 encabeix, a la primera planta, els Serveis Socials de l'Ajuntament que, per la gran demanda que han tingut els darrers anys, ha estat necessària la seva ampliació i trasllat. Els Serveis Socials consten d'una treballadora social, una educadora social i diferent personal per a realitzar serveis com l'Atenció Domiciliària o a famílies amb necessitat d'ajuda. Funcionen de dilluns a divendres de 8 a 14,30 hores.


ADREÇA

c/ Mestre Saura, 5-B

TELÈFON

93.831.88.84

gestionscultura.pont@elpont.cat

HORARI

La Casa de la Cultura roman oberta al matí en el mateix horari que el departament de Serveis Socials. A la tarda s'organitzen cursos i activitats diverses relacionades amb la cultura en general.

PERSONA RESPONSABLE

Ajuntament del Pont de Vilomara i Rocafort

Centra els elements al mapa

Informació relacionada


Data de modificació: 07/05/2014 09:10:02