Ajuntament de El Pont de Vilomara i Rocafort

Ajuntament de El Pont de Vilomara i Rocafort
  • MIDA DEL TEXT    Icone A+ Icone A= Icone A-

14:08  |  20/01/2019

Data i hora oficial

El temps

CAMPANYA "EL CARRER ÉS DE TOTHOM"

  • .

    .

  • .

    .

03/10/2018

Des de l’Ajuntament del Pont de Vilomara i Rocafort iniciem aquesta campanya que porta per nom “El carrer és de tothom” amb la que es pretén conscienciar als veïns i veïnes sobre aspectes com la importància del reciclatge, el respecte per l’entorn i evitar, entre d’altres, les conductes incíviques amb les que ens trobem dia a dia als nostres carrers i espais públics.


Aquesta campanya tractarà diverses temàtiques de forma mensual a través de cartells, díptics i aquells suports que es creguin necessaris, a més d’altres accions relacionades amb aquestes.


L’incivisme és una de les causes que genera més despesa en el pressupost municipal i evitant aquestes actituds es podrien destinar aquests recursos, tant econòmics com personals, a realitzar noves inversions, serveis... a més de poder gaudir encara més dels espais públics del municipi, com les places i els parcs.


Així doncs, ens posem en marxa! La primera temàtica que tractarem seran els residus voluminosos, els anomenats “trastos”, i ho farem durant el mes d’octubre. Igualment, inaugurem el hashtag #ElCarrerEsDeTothom en el que centralitzarem aquesta campanya a través de les nostres xarxes socials (Facebook i Instagram).


S’ha triat aquesta imatge que té com a significat el fet que entre tots, amb civisme, podem aconseguir un municipi més net. Amb aquest motiu la gent rodejant l’escut del poble. A l’escut hem substituït els tres rocs de l’original per tres cors en representació de l’amor que tenim cap al poble.Data de modificació: 03/10/2018 14:30:59