Ajuntament de El Pont de Vilomara i Rocafort

Ajuntament de El Pont de Vilomara i Rocafort
  • MIDA DEL TEXT    Icone A+ Icone A= Icone A-

04:27  |  21/03/2019

Data i hora oficial

El temps

SEGON CAP DE SETMANA DE LA INFÀNCIA

  • .

    .

  • .

    .

08/11/2018

L'agenda de novembre de celebracions i festes del Pont de Vilomara i Rocafort comença amb el II Cap de Setmana de la Infància que es celebra el 17 i 18 de novembre, cap de setmana previ al dia 20 de novembre, Dia Internacional dels Drets dels Infants.


Per segon any l'Ajuntament organitza un cap de setmana complet ple d'activitats per a la infància del municipi: activitats d'oci, culturals i esportives que els i les més menuts i menudes del municipi podran gaudir amb les seves famílies.


El cap de setmana està farcit d'activitats per a totes les edats, des dels més petits del municipi, amb la Benvinguda als nadons nascuts al 2018 fins a tots els nens i nenes que vulguin participar a la resta d'actes: tallers per construir robots, presentació del Consell d'Infants 2018, tarda de jocs gegants i tallers, la Segona Duatló Familiar, l'espectacle infantil i familiar o el Segons Mercat d'Intercanvi de Joguines. 


Podeu consultar tots els actes a la informació adjunta i a la nostra agenda d'activitats.Data de modificació: 15/11/2018 08:10:36