Ajuntament de El Pont de Vilomara i Rocafort

Ajuntament de El Pont de Vilomara i Rocafort
 • MIDA DEL TEXT    Icone A+ Icone A= Icone A-

04:25  |  21/03/2019

Data i hora oficial

El temps

DIA INTERNACIONAL PER L'ELIMINACIÓ DE LA VIOLÈNCIA VERS LES DONES

 • Pv 2018 folletons eliminacio violencia contra les dones v2 pagina 1

  Pv 2018 folletons eliminacio violencia contra les dones v2 pagina 1

 • Pv 2018 folletons eliminacio violencia contra les dones v2 pagina 5

  Pv 2018 folletons eliminacio violencia contra les dones v2 pagina 5

 • Pv 2018 folletons eliminacio violencia contra les dones v2 pagina 4

  Pv 2018 folletons eliminacio violencia contra les dones v2 pagina 4

 • Pv 2018 folletons eliminacio violencia contra les dones v2 pagina 3

  Pv 2018 folletons eliminacio violencia contra les dones v2 pagina 3

15/11/2018

L'agenda del municipi es tenyeix de color lila per commemorar, el diumenge 25 de novembre, el Dia internacional per a l'eliminació de la violència vers les dones.


En aquesta ocasió, l'Ajuntament, com cada any, s'adhereix a la campanya comarcal impulsada per l'àrea de la Dona i Polítiques d'Igualtat del Consell Comarcal del Bages. Per aquest motiu, amb la col·laboració dels bars i restaurants del municipi que així ho han desitjat, durant uns dies els establiments de restauració comptaran amb tovallons i estovalles amb l'etiqueta #tujasapsqueesmasclisme i diferents frases que rebutgen la violència, denunciant així la conducta violenta i masclista dels homes que exerceixen violència, els agressors.


També s'han programat diferents actes per tal d'apoderar a les dones. Per una banda un taller d'escriptura com a eina terapèutica per a potenciar la creativitat i per a canalitzar les emocions i una xerrada d'apoderament personal i creixement personal on es parlarà d'autoeestima, autocura i estratègies per potenciar el benestar personal. Aquests 2 actes es realitzen a la biblioteca municipal el 21 i el 28 de novembre, respectivament.


El mateix dia 25 de novembre, es realitzarà l'acte i la lectura del Manifest Institucional del Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència contra les Dones. L'acte estarà amenitzat per la Coral del municipi Clau de So. Seguidament a aquest acte es realitzarà un taller de reflexió sobre la violència anomenat "VEUS". El taller té l'objectiu de sensibilitzar la societat sobre la violència de gènere donant una dimensió pública a la veu de les dones que han estat maltractades i denunciant els estereotips repressius masclistes.


El programa al complet el trobareu a la informació adjunta i també a l'agenda d'activitats del web.Data de modificació: 15/11/2018 08:10:45