Ajuntament de El Pont de Vilomara i Rocafort

Ajuntament de El Pont de Vilomara i Rocafort
  • MIDA DEL TEXT    Icone A+ Icone A= Icone A-

05:19  |  21/03/2019

Data i hora oficial

El temps

FESTES NADALENQUES 2018

  • .

    .

  • .

    .

14/12/2018

El Pont de Vilomara i Rocafort s'endinsa un any més en les Festes Nadalenques i l'Ajuntament ha programat, en col·laboració amb diferents entitats del municipi, un sèrie d'actes i activitats per celebrar-ho.


Activitats dirigides a tots els públics de totes les edats, actes tradicionals com la cercavila del Pare Nöel o l'arribada dels Reis Mags d'Orient són habituals per aquestes dates, però també n'hi han d'altres que permeten gaudir d'aquests dies festius i de celebració amb tots els nostres familiars i amics, en companyia al voltant de la taula i també acompanynat-nos en tots i cadascun dels actes previstos.


La relació d'actes està disponible a la fotografia adjunta i també a l'agenda d'activitats del nostre web, només cal que us connecteu, els revisweu i preneu nota per a que no us en perdeu cap.


Des de l'Ajuntament us desitgem que gaudiu d'aquestes festes al màxim, que feu que la gent que estigui al vostre voltant es trobi orgullosa dels vostres actes i que ajudeu als demés a passar-ho com vosaltres mateixos i mateixes ho voldríeu passar.


Bon Nadal i Feliç 2019!Data de modificació: 17/12/2018 12:14:51