Ajuntament de El Pont de Vilomara i Rocafort

Ajuntament de El Pont de Vilomara i Rocafort
  • MIDA DEL TEXT    Icone A+ Icone A= Icone A-

18:07  |  22/03/2019

Data i hora oficial

El temps

FESTA DEL CONTRIBUENT 2019

  • .

    .

28/02/2019

Com ja és habitual en aquestes dates arriba la Festa del Contribuent. Una festa que ens permet canviar la nostra rutina diària per uns dies de festa que van dedicats als i les contribuents del poble i que ja sabeu que té com a premi final que quatre d'ells o elles no paguin impostos durant tot un any. Un premi que engresca a molta gent i del que no cal fer absolutament res, només estar empadronat al municipi.


Enguany la festa se celebrarà entre el divendres 8 i el dilluns 11 de març, que és un dels festius locals del poble.


Comptarem com sempre amb actes que ens recordaran que tots i totes som veïns i veïnes del poble i que hem de gaudir-los tots junts amb civisme.


Divendres 8 concert i dj en dos dels locals emblemàtics, el Centre Cívic i el Casal.


Dissabte 9, petanca, trobada de penyes (que està ja en la seva cinquena edició!) amb el concurs de paelles i el penyibingo. A la tarda les ja tradicionals sardanes i el concert amb la Costra Brava.


A la tarda, i un cop cada 2 anys, torna la trobada de pubilles i hereus i l'elecció dels nous components dels pubillatge local al Centre Cívic.


I per acabar el dissabte ball del contribuent amb l'orquestra Costa Brava.


Diumenge 10 el comencem amb missa cantada per seguir al migdia amb un particular "Encierro Pamplonica" del que podreu gaudir millor si aneu vestits amb camisa blanca i un mocador vermell al coll que us lliurarem gratuïtament a l'Ajuntament fins el divendres 8 de març.


A la tarda al Centre Cívic tindrem l'arribada del recaptador i el sorteig del contribuent.


I dilluns 11 espectacle infantil (però per a tots els públics) amb les nòmades. I després cinema i crispetes per als més petits.


Acabarem amb el ball berenar de jubilats al centre cívic.


Esperem que gaudiu de la festa i que la disfruteu amb la millor companyia.


Informació relacionada


Data de modificació: 28/02/2019 10:02:05