Ajuntament de El Pont de Vilomara i Rocafort

Ajuntament de El Pont de Vilomara i Rocafort
 • MIDA DEL TEXT    Icone A+ Icone A= Icone A-

09:27  |  15/12/2017

Data i hora oficial

El temps

Notícies

 • .

  14.12.2017

  MATRÍCULA GRATUÏTA AL GIMNÀS DE LA SALA POLIVALENT

  La Sala Polivalent torna a promocionar l'accés al gimnàs amb matrícula gratuïta per a les noves incorporacions des del 15 de desembre de 2017 i fins al 15 de gener de 2018.

  Amb les festes nadalenques i les vacances, res millor que posar-se en forma al gimnàs del costat de casa nostra i mantenir-nos amb bona salut.

 • .

  08.12.2017

  DEIXALLERIA MÒBIL - CALENDARI 2018

  La deixalleria mòbil del Consorci de Residus del Bages ens visita cada dilluns que hi ha mercat per tal de facilitar l'eliminació de residus no tal usuals.

 • .

  08.12.2017

  FESTES NADALENQUES 2017

  Un any més hem arribat al darrer mes de l'any i, amb aquesta arribada, tot es transforma i s'omple de color amb la celebració de les Festes Nadalenques i l'entrada de l'Any Nou.

 • .

  05.12.2017

  FESTES NADALENQUES 2017 - CASAL DE NADAL: EL TIÓ I ELS PASTORETS

  El Tió vol conèixer a tots els personatges dels Pastorets. El vols ajudar a descobrir-los?

  Aquest Nadal l'Ajuntament ha organitzat un Casal de Nadal durant els dies laborables que els nostres infants fan vacances de l'escola.

Més notícies

Tràmits

Més tràmits

Directori

Més elements

Plans i campanyes

 • POBLE

  CONSTRUCCIÓ DE DUES PISTES DE PÀDEL i ENLLUMENAT DE PISTES DE TENNIS
 • POBLE

  REFORMA I ADEQUACIÓ PARCIAL DEL CASAL DE LA MAINADA

Més plans

Festes i Tradicions

 • Cap de setmana joventut

  CAP DE SETMANA DE LA JOVENTUT

  El CAP DE SETMANA DE LA JOVENTUT és una celebració recent del calendari festiu del municipi. Tal i com diu el seu nom és una celebració en que es promociona tot el que fa referència amb el jovent del poble, per tal d'incetivar la seva creativitat i la seva participació en les festes populars del poble. Aquesta festa se celebra el darrer cap de setmana de setembre.

 • LOGOTIP DE LA CURSA

  CURSA ATLÈTICA "MEMORIAL ALCALDE EVARISTO"

  La Cursa del Pont de Vilomara i Rocafort és una cursa atlètica de 10 km, amb recorregut mixte que des dels seus inicis, l'any 2005, ha pretés sempre promocionar l'esport i amb ell el voluntariat i les relacions entre tots els habitants del poble.

  Gràcies al voluntariat, la Cursa ha aconseguit un èxit que cada any és millora i que cada any compta amb més felicitacions.

 • Cartell de la Primera Festa del Contribuent l'any 1988

  FESTA DEL CONTRIBUENT

  La Festa del Contribuent té els seus inicis l'any 1991, quan l'equip de govern va decidir invertir els diners que, en aquell moment, donava la recollida selectiva del vidre. Com que la resposta ciutadana a aquesta recollida selectiva va ser molt bona, des de l'Ajuntament es va pensar que calia revertir els diners que les empreses que el recollien pagaven a la Corporació.

 • Correfoc

  FESTA MAJOR

  La Festa Major és la més clàssica de les festes del municipi. Se celebra el cap de setmana més proper a la festivitat de Santa Magdalena, patrona del poble, i que acostuma a serel tercer cap de setmana de juliol.

  Durant la Festa Major els vilomarencs i vilomarenques es volquen a la festa i també a la tradició, sobretot perquè molts d'ells ja es troben en període vacacional de la seva feina.

 • Cartell del Premi de Poesia Josefina Oliveras (Vídua de Guanyabens)

  FESTES A ROCAFORT DE BAGES

  El nucli antic del municipi, Rocafort de Bages, també organitza festes que compten amb la presència de visitants del municipi i forans. Entre altres celebracions els rocafortins es preparen per a dues Festes Majors, l'una a primers de maig i l'altra per la Verge d'agost.

  Acostumen a organitzar unes festes atractives i adaptades al tamany del propi nucli.

Butlletí digital

Vols rebre els titulars, l’agenda d’activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA