Ajuntament de El Pont de Vilomara i Rocafort

Ajuntament de El Pont de Vilomara i Rocafort
  • MIDA DEL TEXT    Icone A+ Icone A= Icone A-

05:08  |  21/03/2019

Data i hora oficial

El temps

Avís de seguretat

El primer cop que entreu en alguna de les opcions de "Seu Electrònica" del web municipal, us pot aparèixer un missatge advertint-vos que accediu a una web segura.


No es tracta de cap virus sinó que, per tal de millorar la seguretat, el web incorpora un certificat de l'Agència Catalana de Certificació i la molts navegadors no el reconeixen, i per això mostren avisos de seguretat.


Fent clic a la opció "Entenc els riscos" o "Vaya a este sitio web (no recomendado)" del missatge que us mostra el navegador podeu afegir una excepció que us permetrà evitar-lo en les vostres futures visites.


Podeu tornar al web, accedir a la seu electrònica de l'ajuntament acceptant l'excepció, o bé obtenir més informació sobre com ajustar el vostre navegador en els següents manuals de l'Agència Catalana de Certificació:Com ajustar el vostre navegador Fire Fox?

http://www.catcert.cat/descarrega/manuals_guies/Usos_del_certificat_digital_amb_Firefox_v1_1.pdfCom ajustar el vostre navegador Explorer?

http://www.catcert.cat/descarrega/manuals_guies/Usos_del_certificat_digital_amb_Internet_Explorer.pdfCom ajustar el vostre navegador Chrome?

http://www.catcert.cat/descarrega/manuals_guies/Usos_del_certificat_digital_amb_Google_Chrome_v_2.pdfMés informació sobre els Certificats de l'Agència Catalana de Certificació:

 

http://www.catcert.cat

Butlletí digital

Vols rebre els titulars, l’agenda d’activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA