Ajuntament de El Pont de Vilomara i Rocafort

Ajuntament de El Pont de Vilomara i Rocafort
  • MIDA DEL TEXT    Icone A+ Icone A= Icone A-

18:39  |  21/03/2019

Data i hora oficial

El temps

Notificacions Electròniques

L'Ajuntament ha posat en marxa les Notificacions Electròniques a través de l'eina que ofereix el Consorci d'Administració Oberta de Catalunya (AOC) anomenada e-NOTUM.


L'e-NOTUM és un servei que permet realitzar notificacions d'actes administratius (resolucions, decrets, notificacions per a contractació, notificacions de sancions de trànsit, convocatòries d'òrgans col·legiats, etc) i comunicacions per mitjans electrònics, amb totes les garanties jurídiques que estableix la normativa vigent.


Com a funcions destacades del servei, pel que fa al ciutadà, aquest podrà accedir a les notificacions amb certificat digital o amb una contrasenya d'un sol ús que rebrà al seu correu-e o telèfon mòbil.


Beneficis

 

Entre els avantatges que suposa l'e-NOTUM destaquen:


Per a les administracions públiques:

  • Immediatesa en la notificació i la seva acceptació o rebuig: reducció del temps de resolució dels procediments administratius.
  • Estalvi: el Consorci AOC assumeix tot el cost de notificació (sense cap tipus de cost per a l'ens que notifica) i l'ens estalvia despeses de material d'oficina (paper, tinta,...) i de correus postals certificats. 

Per als ciutadans:

  • Poder exercir el seu dret d'escollir com comunicar-se amb la seva Administració.

Més informació


  • Notificacions Electròniques

    Notificacions Electròniques

Butlletí digital

Vols rebre els titulars, l’agenda d’activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA