Salutació de l'Alcalde

Com a Alcalde del Pont de Vilomara i Rocafort us dono la benvinguda a la pàgina web del nostre consistori, agraint-vos, de part de tot l’Equip de Govern, que hi hagueu accedit i esperant que la trobeu propera, intuïtiva i àgil per permetre un fàcil accés a la informació municipal.

Un dels nostres objectius és compartir tota la informació municipal d’una manera eficient i posar a la vostra disposició les eines i mecanismes de contacte necessaris per establir un diàleg que ens permeti copsar opinions i comentaris per seguir millorant el nostre municipi. A més del contacte a través d’aquesta pàgina web, podeu contactar-nos, també, a través de les nostres xarxes socials, de les quals trobareu els enllaços més avall.

Amb els avenços tecnològics que vivim dia a dia, també prenem com a repte important seguir ampliant els serveis d’aquesta pàgina web per tal de convertir-la en una oficina 2.0 on poder realitzar tràmits i gestions d’una manera més àgil i ràpida, a més de no tenir la necessitat obligatòria de desplaçar-se a les dependències municipals. D’aquesta manera podrem convertir aquest consistori en un espai més proper i accessible per tots els veïns i veïnes.

Us animo a fer-me arribar els vostres comentaris sobre aquells temes que cregueu convenients a través de l'enllaç que trobareu a continuació, tot agafant el compromís de respondre a tots ells amb la major brevetat possible.

Seguim treballant per millorar el nostre municipi!

Enric Campàs Serra, Alcalde

Darrera actualització: 15.10.2019 | 11:54
Darrera actualització: 15.10.2019 | 11:54