Ajudes a establiments comercials / autònoms del municipi com a conseqüència de la situació generada pel COVID-19

Dimarts, 6 d’octubre de 2020

Atesa la incertesa provocada per aquesta crisi de la Covid-19 que va fer que la ciutadania restés tancada a casa seva per evitar la propagació, els comerços han patit restriccions en quan la l'exercici habitual de la seva activitat. Després d'un temps, han començat a exercir novament les seves activitats que tan essencials són per al creixement econòmic i, sobretot per al progrés del nostre municipi.

L’Ajuntament està al seu costat ajudant-los en tot el que ens sigui possible, facilitant-los la seva reincorporació i aplicant mesures que els poden ajudar a situar-se novament en una línia de manteniment dels seus negocis.

Per aquest motiu hem creat un tràmit específic (que trobareu relacionat amb aquest notícia) per a que puguin omplir i presentar la petició de manera telemàtica, tot i que també es permetrà la presentació de manera presencial. Recordeu que la data màxima per presentar les peticions és el 30 de novembre de 2020. Dins el tràmit indicat hi trobareu tota la informació que necessiteu, així com l'anunci i les bases d'aquesta convocatòria.

Finalment, a la carta adjunta que l'Alcalde ha dirigit als comerços del municipi hi trobareu les diferents ajudes / bonificacions que ha aprovat el consistori referides a les activitats comercials i als autònoms.

Darrera actualització: 8.10.2020 | 08:25