Declaració institucional dels grups municipals PSC-CP, ERC-AM, C’s I GIPVR de condemna dels fets ocorreguts a la nostra població el dia 2 de juliol del 2020

Divendres, 3 de juliol de 2020 a les 00:00

Davant dels fets ocorreguts avui, dia 2 de juliol de 2020, al nostre municipi, els regidors i regidores d’aquesta Corporació Municipal volem expressar la més ferma condemna, una vegada més, davant de qualsevol tipus de violència, alhora que volem enviar tot l’escalf i suport a la família i amics de la víctima davant aquesta malaurada situació.

En aquests moments no hi ha paraules que puguin expressar l’esglai i commoció que totes i tots sentim, ni imaginar el dolor de la família i amics i amigues.

Avui hem de condemnar uns fets irreversibles i dolorosos que ens toquen de molt a prop, però tots els grups municipals de l’Ajuntament del Pont de Vilomara i Rocafort seguirem treballant per garantir la bona convivència, el respecte i la cohesió que sempre ha imperat al nostre municipi i també per una societat lliure de qualsevol tipus de violència.

Amb motiu d’aquests lamentables fets, a partir de demà es decretaran tres dies de dol oficial al municipi. També demà, divendres 3 de juliol, a les 11:30h del matí, es durà a terme un minut de silenci davant de l’Ajuntament.

Aquesta Declaració Institucional la subscriuen:

  • Enric Campàs Serra, Alcalde i portaveu del grup municipal PSC-CP
  • Estefania Torrente Guerrero, portaveu del grup municipal ERC-AM
  • Carlos Lanza Aparicio, portaveu del grup municipal C’s
  • Jaume Parcerisa Egea, portaveu del grup municipal GIPVR

El Pont de Vilomara i Rocafort, 2 de juliol del 2020.

Darrera actualització: 03.07.2020 | 12:14