Notícies

 • Ampliació dels trams del cànon de l'aigua per unitats de convivència de 4 o més membres Coneixes la tarifa familiar del cànon de l’aigua? 13-01-2023

  És una bonificació a la que es poden acollir els subministraments domèstics, i que consisteix en l’ampliació del límit del tram de consum de 3m3/mes, per cada resident acreditat que excedeixi de 3.

  S’aplicarà sempre que el titular del contracte estigui empadronat, hi hagi més de 3 persones empadronades a l’habitatge. Quan un dels membres empadronats tingui un grau de disminució de més del 75% comptarà com a dos estadants.

 • . Actualitzades les dades padronals a 31 de desembre de 2022 02-01-2023

  Un cop fetes les operacions necessàries per al tancament de les xifres del Padró Municipal d'Habitants, ja s'han actualitzat aquestes dades a la pàgina de xifres del municipi.

 • Aixecada la prohibició de la crema de residus vegetals Aixecada la prohibició de la crema de residus vegetals 02-01-2023

  D'acord amb la normativa estatal Llei 7/2022, de 8 d'abril, es va prohibir expressament cremar els residus vegetals de qualsevol mena per tal de promoure el reciclatge d'aquests per restituir-los de nou a la terra, en el que s'anomena economia circular.

  Vistes les diferents consultes a nivell estatal que s'han fet, la darrera setmana del 2022 es va aprovar al Congrés dels Diputats la modificació de l’article 27.3 d’aquesta llei, en la disposició final XI de la Ley por la que se regulan el sistema de gestión de la Política Agrícola Común y otras materias conexas. Aquesta modificació dispensa del compliment de la prohibició general als particulars i a les petites empreses i a les microexplotacions agràries. És a dir, que els particulars i/o les empreses amb un nombre de treballadors inferior a 50 i un volum de negoci inferior a 10 milions d’euros estaran exemptes d'acomplir aquesta legislació i per tant estarà permesa la crema de residus vegetals.

 • Deixalleria Mòbil Deixalleria mòbil - calendari 2023 29-12-2022

  La deixalleria mòbil del Consorci de Residus del Bages ens visita cada dilluns que hi ha mercat per tal de facilitar l'eliminació de residus no tan usuals.

 • Consells de seguretat als domicilis Consells de seguretat als domicilis 16-11-2022

  Des de Mossos d’Esquadra ens han fet arribar una sèrie d’infografies que contenen informació sobre seguretat als domicilis per tal d’evitar robatoris o accessos no desitjats.

Darrera actualització: 06.05.2022 | 10:20
Darrera actualització: 06.05.2022 | 10:20