Servei d'ajuda a la tramitació electrònica: Fem-ho fàcil

Dilluns, 15 de gener de 2024

L'Ajuntament, amb el suport de la Diputació de Barcelona, posa en marxa el nou servei Fem-ho fàcil que pretén ajudar a la ciutadania i a les empreses en la tramitació electrònica relacionada amb el nostre municipi.

Aquest servei vol donar suport a les persones que desitgin fer un tràmit per internet, des de demanar un volant d'empadronament a sol·licitar un permís d'obres, passant per concursos, licitacions, cites prèvies amb tècnics o electes i un llarg etcètera de tràmits que ja es poden fer des de qualsevol ordinador, tauleta o telèfon mòbil. Des de casa, en l'horari que més us convingui i sense necessitat de fer cap cua.

El servei us ajudarà, pas a pas, a fer els tràmits que necessiteu. Es pot contactar amb aquest servei trucant al 935 95 04 64, emplenant aquest formulari o enviant la vostra consulta a tramits@diba.cat per resoldre els dubtes sobre tramitació electrònica del nostre ajuntament.

Hem creat una pàgina al nostre web per tal de mantenir sempre la informació de contacte totalment actualitzada, a més de mantenir els bànners laterals i superiors per, d'una banda, donar més visibilitat al servei i, de l'altra, facilitar l'accés a aquest servei des de l'inici del nostre web.

A la dreta d'aquesta notícia hi trobareu un enllaç a la pàgina específica on trobareu molta més informació sobre aquest nou servei.

Darrera actualització: 15.01.2024 | 12:33