25 de Novembre, Dia Internacional per a l'eliminació de la Violència envers les Dones

Dimarts, 19 de novembre de 2019 a les 00:00

L'agenda del municipi es tenyeix de color lila per commemorar, el dillins 25 de novembre, el Dia internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones.

Novament l'Ajuntament s'adhereix a la campanya comarcal impulsada per l'àrea de la Dona i Polítiques d'Igualtat del Consell Comarcal del Bages. Aquesta vegada el lema és "No et gelis davant la violència masclista: reconeix, visualitza i actua!"

Durant uns dies s'han programat diferents actes per tal de fer més visibles les dones. Per una banda un taller d'aromateràpia per trobar l'equilibri emocional, un altre de meditació i moviment i un darrer amb olis essencials per trobar la sinergia.. Aquests 3 tallers es realitzen a la biblioteca municipal el 22, el 27 i el 29 de novembre, respectivament.

També aquest any es fa un taller exclusiu per als alumnes de l'IE "Pompeu Fabra" sota el títol "Contes de bona nit per a nenes rebels" amb en Xavi Demelo i Marcelo Arnal al piano.

El mateix dia 25 de novembre, al Centre Cívic i a les 7 de la tarda, es realitzarà l'acte i la lectura del Manifest Institucional del Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència contra les Dones. L'acte estarà amenitzat per Xavi Demelo i Marcelo Arnal al piano amb una Sessió de contes per a adult@s dedicada especialemht a la dona i les seves reivindicacions.

I finalment recordeu que podeu continuar visitant l'exposició RISUKUS de l'artista vilomarenca Maribel Risquete a la Biblioteca.

Participant ens ajudareu a fer més visible aquesta celebració, us esperem a totes !

Darrera actualització: 19.11.2019 | 09:05

Imatges

25N2019