41è. Homenatge a la Gent Gran 2023

Dilluns, 18 de setembre de 2023

Un any més tornem a trobar-nos per celebrar i gaudir tots plegats de la 41ena edició de l'Homenatge a la Gent Gran. Sento especial orgull de poder celebrar aquesta festa al costat de tots i totes vosaltres com a nou regidor. Us convidem a gaudir i a participar a tots els actes que us hem preparat.

PREPARATS?
QUE COMENCI LA FESTA!

Isaac Lopez Larrea
Regidor de Gent Gran.

Aquest Homenatge que va començar quan Mossèn Joaquim Ciuró, capellà d'aquest municipi durant 39 anys, va decidir, amb l'ajut de col·laboradors i col·laboradores, d'organitzar un acte en petit format en el que es reconegués l'aportació i l'esforç fet per tota aquesta Gent Gran que viu des de sempre al nostre poble.

El que va començar com quelcom en format petit, va acabar esdevenint un dels actes més importants de reconeixement a la gent de més edat per la seva dedicació a la millora i conservació del nostre poble. L'acte va acabar sent un Homenatge com cal dedicant tota una setmana a ells i elles tot organitzant diferents actes que van omplint el seu dia a dia i que tots i totes esperen amb delit celebrar-ho cada any.

Ja sabeu que dins els actes que s'organitzen, el més important és el que permet homenatjar a les persones de més edat del poble, així com també a aquelles que han superat els 75 anys d'edat. A totes aquestes persones més grans de 75 anys, així com a la persona de més edat del poble, se'ls ofereix un obsequi el mateix dia de l'acte d'Homenatge que, aquest any, es farà el diumenge 24 de setembre al Centre Cívic.

Enguany els i les esperem amb molta il·lusió ja que és en aquest rang d'edat on més ha colpejat aquesta pandèmia, per això volem homenatjar-los encara amb més alegria i atenció que altres edicions.

Veniu a acompanyar-nos en aquest homenatge dedicat a la Gent Gran però obert a totes les persones de totes les edats del nostre poble.

 

Darrera actualització: 18.09.2023 | 13:55