Nova campanya d'inscripció per la renovació del DNI

Dimarts, 4 de gener de 2022 a les 00:00

Des de l’Ajuntament es torna a organitzar una nova jornada de renovació del DNI al municipi. L'equip que es desplaça reprèn novament la totalitat de cites que, amb la situació sanitària, havia reduït a la meitat. La propera jornada aportarà 2 equips desplaçats per fer els tràmits de renovació i acollirà fins a 72 cites en tot el matí.

La data proposada per l'equip mòbil del DNI és dijous 10 de febrer i s’hauran de recollir el dimarts 15 de febrer, durant el matí.

Cas que hi estigueu interessats/des, us demanem que us poseu en contacte amb l’Ajuntament per a comunicar-nos el vostre interès en renovar el DNI. Haureu d'indicar-nos les vostres dades per la renovació, a més d'un telèfon per contactar amb vosaltres en cas de necessitat.

Ens ho podeu comunicar per telèfon (938 318 811), per correu electrònic (info.pont@elpont.cat) o bé presencialment a les Oficines Municipals, com a màxim fins el dilluns 7 de febrer.

Us recordem que la taxa per a la renovació del DNI continua sent de 12 euros, que recomanen que s'abonin amb import exacte per raons sanitàries. Continuen sent gratuïtes les expedicions de DNI per a famílies nombroses (caldrà aportar l'original del document que ho acrediti) i també les renovacions de DNI en vigor per canvi de domicili.

També ens recomanen que vingueu a la renovació sols, excepte en els casos de necessitat o per acompanyar els vostres fills o filles en la renovació del seu DNI.

Finalment, us indiquem que l'equip mòbil NO realitza renovacions de passaport ni de targetes d'identificació d'estrangers, que s'hauran de seguir tramitant a la comissaria de policia.

Darrera actualització: 18.01.2022 | 07:44