Activitats d'estiu 2020

Dijous, 9 de juliol de 2020 a les 00:00

Tot i que enguany no se celebrarà la festa major, hem pensat diverses activitats a l'aire lliure que ens permetran retrobar-nos, de manera segura, mentre passem aquests dies d'estiu.

A l'agenda del nostre web hi trobareu varietat d'actes que es caracteritzen per ser, en general, a l'aire lliure, que mantindran les distàncies i, sobretot, us faran sentir-vos segurs mentre les gaudiu.

Hi ha activitats per als més petits, per als més joves i marxosos, per als amants dels vins i els formatges, per als esportistes i també per als solidaris.

Els hem preparat amb molta cura, pensant que us ajudaran a esvair-vos dels mesos que hem passat i a gaudir dels dies d'estiu amb els vostres familiars, amics i veïns i veïnes del poble.

Només recordar-vos que en els actes on cal fer una inscripció prèvia, aquesta s'haurà de fer telemàticament seguint el procediment que ja coneixeu per a la Piscina Municipal, és a dir, utilitzant l'enllaç que es troba a la part superior del nostre web amb el text "Cita prèvia".

Gaudiu-los amb respecte i responsabilitat.

Darrera actualització: 09.07.2020 | 19:26