Cancel·lada la XV Cursa Atlètica "Memorial Alcalde Evaristo"

Dimarts, 29 de setembre de 2020 a les 00:00

Benvolguts/des,

Lamentem comunicar que la Cursa Atlètica que cada any organitza aquest Ajuntament i que estava prevista per al proper diumenge 1 de novembre de 2020 ha estat cancel·lada definitivament atesa la situació de crisi sanitària que estem vivint.

Com ja sabeu, ens posem molt aviat a preparar la cursa i des de l’any passat ja estàvem en contacte amb tots els actors que formen part de l’organització d’aquesta. Al mes de març ja hi havia molta feina feta i teníem lligats la gran majoria d’actes i preparatius per a la cursa d’enguany, però malauradament aquell mes van saltar les alarmes al món sencer i ens vam haver d’acostumar a viure amb molts condicionants i prevencions per poder seguir amb el nostre dia a dia.

Inicialment crèiem que de cara a la tardor tot aniria a millor i per això des de la organització de la cursa del Pont de Vilomara i Rocafort vam continuar treballant amb tot el necessari per a què la cursa continués sent, com cada any ho ha estat, quelcom més que una cursa i una trobada d’atletes. Per a molts esportistes és el principi de temporada i per a d’altres és el final, però per a tots i totes és un punt de trobada cada any, una trobada en societat de tots/es els/les participants, els seus familiars, els patrocinadors i tots/totes els/les voluntaris/àries que cada any ens heu acompanyat.

Per tal d’aconseguir-ho havíem de complir uns requisits imposats i que s’han demostrat que són de gran utilitat per evitar la propagació d’aquesta malaltia i garantir la seguretat de tothom: corredors, organització, serveis, públic, voluntaris, població, etc.

Les darreres informacions de l’evolució de la crisi sanitària al nostre país i arreu del món ens fan adonar que, amb les restriccions imposades, no podrem garantir els mínims decretats. Per aquesta raó s’ha pres la decisió de suspendre la cursa atlètica programada per al diumenge 1 de novembre del 2020.

Ens hauria agradat, de tot cor, tirar-la endavant i haver-la celebrat, però des de l’organització, com no pot ser d’una altra manera, hem considerat molt més important vetllar per la seguretat de tothom, evitant les possibles aglomeracions. Ara ens cal cuidar a les nostres famílies, als companys i companyes, als amics i amigues, a la gent gran i a nosaltres mateixos per tal de sortir ben aviat d’aquesta situació i poder tornar amb la mateixa il·lusió de cada any a trobar-nos en una nova edició de la nostra cursa.

Els nostres paratges seguiran on estan i ens estaran esperant el 2021 per fer una cursa molt especial.

Amb l’esperança i les ganes posades en aquesta nova cursa, us diem que ens retrobarem l’any vinent.

Rebeu una cordial salutació,

Miguel Gómez Reina, Regidor d’Esports.

El Pont de Vilomara i Rocafort, setembre del 2020.

Darrera actualització: 28.09.2020 | 08:11