Cap de setmana de la infància 2021

Divendres, 12 de novembre de 2021

Torna un dels caps de setmana més esperats per infants i grans després que l'any passat, atesa la situació sanitària, no es va poder celebrar.

Aquest mes de novembre celebrarem el quart Cap de Setmana de la Infància que es farà entre el 19 i el 21 de novembre. Recordeu que el dissabte 20 de novembre es commemora el Dia Internacional dels Drets dels Infants.

Aquesta és la quarta vegada que l'Ajuntament organitza un cap de setmana complet ple d'activitats per a la infància del municipi: activitats d'oci, culturals i esportives que els i les més menuts i menudes del municipi podran gaudir amb les seves famílies.

El cap de setmana està farcit d'activitats per a totes les edats, des dels més petits del municipi, amb la Benvinguda als nadons nascuts al 2021 fins a tots els nens i nenes que vulguin participar a la resta d'actes: berenar per als infants, l'animació infantil de "Més Tumàcat", Un viatge al sistema solar en 3D, la presentació del nou Consell Escolar, els jocs gegants, el viatge a la llum d'Akäshia, el Bubble Football o el circuit de segways. Teniu molts actes per entretenir a la canalla i per entretenir-vos vosaltres adults també.

Podeu consultar tots els actes a la informació adjunta i a la nostra agenda d'activitats.

Darrera actualització: 12.11.2021 | 13:13