Carnestoltes 2020 al Pont de Vilomara i Rocafort

Dijous, 20 de febrer de 2020 a les 00:00

Un any més, ja ho tenim tot a punt per a un cap de setmana d'activitats dedicades al rei de la gresca i la disbauxa al Pont de Vilomara i Rocafort.

La gresca s'iniciarà dijous 20 de febrer a partir de 2/4 de 5 de la tarda, on la Reina Carnestoltes arribarà a l'escola per donar el tret de sortida als actes festius del cap de setmana. Seguidament, al Casal Ledez, infants i famílies gaudiran d'un espectacle d'animació infantil que finalitzarà amb el berenar, amb coca i xocolata desfeta, per a tots els infants assistents.

La festa continuarà dissabte 22 de febrer a les 2/4 de 6 de la tarda, sortint des de la Plaça de l'Ajuntament, amb la tradicional Gran Rua de Carnestoltes pels carrers del municipi, que estarà acompanyada per una batucada que s'encarregarà d'animar amb música i gresca la rua. El final de festa es farà al Casal Ledez on tothom que ho vulgui podrà sopar i després continuar ballant, saltant i gaudint de la festa més engrescadora de l'any.

Després de dies de disbauxa, per finalitzar la gresca i donar pas a la Quaresma, el municipi celebrarà dimecres 26 de febrer a les 7 de la tarda l'Enterrament de la Sardina, acte que vam recuperar l'any 2015 al municipi.

Seguidament de la rua, que començarà a la Plaça de l'Ajuntament, es podran degustar sardines de manera gratuïta al Casal Ledez (cal recollir tiquet a l'Ajuntament fins el dilluns 24 de febrer).

Us hi esperem a tots i a totes !!!!

Darrera actualització: 20.02.2020 | 11:02