CONCURS ANUL·LAT - XXIII Premi de Poesia Josefina Oliveras

Dimarts, 24 de març de 2020 a les 00:00

Atesa la situació de crisi sanitària provocada pel virus COVID-19, l'Ajuntament i l'Associació de Veïns i Propietaris de Rocafort, juntament amb la família de la senyora Josefina Oliveras, hem decidit SUSPENDRE aquesta convocatòria del concurs i deixar-la deserta.

La propera convocatòria serà l'any vinent.

Lamentem les molèsties que aquesta decisió us hagi produït.

Des del passat 15 de febrer, i fins al 10 d’abril de 2020, es podran presentar originals per a participar en la vint-i-tresena edició del Premi de Poesia Sra. Josefina Oliveras (Vídua de Guañabens).

Aquest concurs poètic que, amb el pas dels anys, ha anat arrelant al poble i també a les poblacions veïnes passa ja per la seva edició vint-i-dosena i segueix engrescant a poetes amateurs i professionals que opten a un premi de 600 euros i un guardó com a participants i guanyadors del concurs.

Les bases es poden consultar al document adjunt a aquesta mateixa notícia, en ell es troba tota la informació necessària per a participar.

Finalitzat el termini de presentació, el jurat es reunirà i deliberarà durant el mes d’abril per tal que, el dia 1 de maig i dins els actes de la Festa Major de maig de Rocafort de Bages, es faci el lliurament del premi.

Aquest serà el quart any que l’acte se celebrarà al nou Casal de Rocafort que va ser estrenat precisament l’1 de maig de 2017.

Darrera actualització: 25.03.2020 | 10:56