Concurs fotogràfic a xarxes socials “Descobreix El Pont de Vilomara i Rocafort”

Divendres, 30 de juliol de 2021 a les 00:00

El 27 de setembre es celebra el Dia Mundial del Turisme i per aquest motiu, la regidoria de turisme de l’ajuntament d’El Pont de Vilomara i Rocafort i la biblioteca municipal, com a Punt d’Informació Turística, organitzen un concurs de fotografies amb l’objectiu de donar valor al patrimoni turístic del municipi.

Per tal de participar heu de penjar a les vostres xarxes socials fotografies que facin referència al patrimoni i els llocs d’interès turístic del municipi: Les Tines de la Vall del Flequer i el patrimoni de pedra seca, el Pont Vell, Santa Maria de Matadars, el Castell de Rocafort o el nucli antic de Rocafort entre altres. Aquestes fotografies hauran d'anar etiquetades amb #turismepontdevilomarairocafort.

Poden participar els majors de 18 anys penjant a Instagram un màxim de 3 fotografies.

Es tindran en compte totes les fotografies penjades des les 00 hores de l'1 d'agost fins a les 23:59 hores del 19 de setembre de 2021.

Un jurat integrat per un representant de la biblioteca municipal i un altre representant de l’àrea de turisme del Consell Comarcal del Bages seran qui seleccionaran la fotografia guanyadora.

La persona guanyadora es donarà a conèixer el dilluns 27 de setembre de 2021 data en que se celebra el Dia Internacional del Turisme.

Com a premi, un fantàstic lot turístic que inclou cultura i gastronomia del Bages.

Podeu llegir les bases completes del concurs en el documenta adjunt a aquesta notícia.

Animeu-vos a participar!!

Darrera actualització: 29.07.2021 | 08:16